ua en ru

У київському "Динамо" скоротили тренерський штаб, Блохін залищився

У тренерському штабі ФК "Динамо" (Київ) відбулися зміни. Обов'язки асистента головного тренера виконуватиме Сергій Ребров. З воротарями, як і раніше, працюватиме Михайло Михайлов.

У тренерському штабі ФК "Динамо" (Київ) відбулися зміни. Про це повідомляє прес-служба "Динамо".

Обов'язки асистента головного тренера виконуватиме Сергій Ребров. З воротарями, як і раніше, працюватиме Михайло Михайлов.

Про інші зміни у тренерському штабі команди, а також про те, які функції у структурі клубу надалі виконуватиме Олексій Михайличенко, Андрій Баль та Юрій Роменський, буде повідомлено пізніше.

Нагадаємо, київське "Динамо" в рамках першого туру групового етапу Ліги Європи програло домашній матч бельгійському "Генку" з рахунком 0:1.

Не кращим чином складаються справи у "Динамо" і в національному чемпіонаті. Після дев'яти турів Прем'єр-ліги столична команда йде на 6-й сходинці з 14 очками в активі.

Наступний свій поєдинок "Динамо" проведе вдома проти львівських "Карпат" у неділю, 22 вересня.

Зазначимо, що можлива відставка тренерського штабу "Динамо" - одна з найбільш яскравих тем для обговорення в навколофутбольних розмовах.

Раніше, після виїзної поразки від "Металіста" з рахунком 0:3, генеральний директор київського клубу Резо Чохонелідзе заявив, що причин для відставки Олега Блохіна на сьогодні не існує, оскільки він успішно виконує свою роботу, а в "Динамо" чудова нова команда.

Своєю чергою, Блохін напередодні висловив подяку президенту ФК "Динамо" Ігорю Суркісу за підтримку.