ua en ru

Найближчим часом законопроект по реінтеграції Донбасу буде обговорено на РНБО, - Геращенко

Найближчим часом законопроект по реінтеграції Донбасу буде обговорено на РНБО, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко (УНІАН)

Геращенко зазначила, що законопроект про реінтеграцію не обговорювався під час візиту в США

Найближчим часом законопроект по реінтеграції Донбасу буде обговорено на засіданні Ради національної безпеки та оборони (РНБО). Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написала перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко.

"Законопроект про реінтеграцію окупованих територій залишається у центрі уваги і дискусії. Найближчим часом його буде обговорено на РНБО і на парламентській неформальній мінській платформі, що створена у ВР, і куди входять депутати всіх фракцій, окрім " Самопомочі". В Мінську, в рамках робочих груп законопроект обговорюватися, звичайно, не планується і не буде, бо це суверенне право України вдосконалювати своє законодавство", - підкреслила парламентар.

Крім того, замголови Ради зазначила, що законопроект про реінтеграцію не обговорювався під час візиту в США і до Брюселю, ніякі документи і законопроекти на жодних зустрічах не презентувалися і не дискутувалися.

"Натомість, комплексно, на всіх зустрічах обговорювалася позиція української сторони щодо деокупації, демілітарізації, реінтеграції Донбасу , частини цього плану також будуть зафіксовані у відповідному законопроекті, вони повністю базуються на мінських угодах", - додала віце-спікер.

Законопроект про реінтеграцію окупованих територій залишаєттся в центрі уваги і дискусіі. Найближчим часом його буде об...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 23 червня 2017 р.

Нагадаємо, заступник міністра тимчасово окупованих територій Георгій Тука заявив, що законопроект про реінтеграцію Донбасу не призведе до повномасштабної війни.