ua en ru

Благодійний фонд Олеся Довгого та Катерини Горіної надав підтримку більше 5 тис. осіб

Благодійний фонд Олеся Довгого та Катерини Горіної з моменту відкриття в квітні ц.р. надав освітню та консультаційну підтримку більше 5 тис. чоловік. Про це повідомила директор фонду Оксана Гуляєва.
Вона зазначила, що робота фонду, в основному, була спрямована на запуск найбільш затребуваних проектів в Дніпровському районі Києва, вирішення організаційних задач. Дніпровський район Києва для реалізації проектів фонду був обраний, тому що тут проживає найбільша кількість соціально незахищених людей Києва. «Для початку ми буквально обійшли весь Дніпровський район, зайшли в кожну школу і кожен гурток, щоб зрозуміти, де потрібна (і яка) наша допомога і де вона буде найбільш результативною», - зазначила Гуляєва.
У фонді проходять заняття в 21 групі по різних напрямах: творчі майстерні, підготовка до школи, навчання англійській, школа лідерів, курс профорієнтації, корекційні заняття з психологом і логопедом, семінари для батьків, «Школа раннього розвитку», освітній проект для школярів «Кіно -океани », фестиваль жіночого футболу,« Сімейний відпочинок вихідного дня »,« Щаслива родина ». Фонд забезпечив підтримку 12 туристичним командам району, оновив поле і спортмайданчик стадіону «Дніпровець», допоміг жіночої футбольної команди «Атекс» та середньої дитячо-юнацькій школі № 21, профінансував ремонт та оснащення кімнат ЛФК в сімейному клініці «Русанівка».
Фонд продовжить роботу з реалізації проектів у Дніпровському районі, після чого розширить свою діяльність на інші райони, а також вийде на рівень міста. У фонді також планують взяти участь в реалізації міжнародних проектів, додала Оксана Гуляєва.