ua en ru

Завдяки Україні УЄФА отримає чудовий Євро, - Платіні

Президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішель Платіні впевнений, що УЄФА зможе провести прекрасний Євро-2012 в Україні. Про це він заявив на брифінгу біля НСК "Олімпійський", передає кореспондент РБК-Україна.
"Я дуже радий, що забив перший гол в Україні (на НСК "Олімпійський"), хоча не було ні голкіпера, ні інших гравців. Навіть незважаючи на те, що мені вже 56. І те, що я гол забив сьогодні, говорить про те, що стадіон у чудовому стані. І в цілому, очевидно, (спостерігається) прогрес в інфраструктурі, у тому числі і в транспортній, і в підготовці стадіонів. Я хотів би привітати Президента республіки і пана Колесникова, і подякувати їм за їхню роботу. І, як я вже говорив на прес-конференції в інших містах (України), в України не залишилося великих проблем. Сьогодні ми впевнені, що всі інфраструктурні об'єкти будуть готові. Єдине, що залишиться - це ввести їх в експлуатацію. Для цього ми повинні діяти разом, щоб подолати останні маленькі проблеми. Це покриття стадіону у Львові, питання транспортної інфраструктури в Харкові і готельного комплексу в Донецьку... На наступній сесії виконавчого комітету УЄФА я обов'язково скажу своїм співробітникам, що Україна готова, що все знаходиться в хорошому стані, що ми можемо провести прекрасний Євро в цій країні", - заявив Платіні.

На прохання журналістів розповісти, яке місто йому найбільше сподобалось в Україні, Платіні відповів: "Не просіть мене порівнювати між моїм сином і дочкою", і додав, що в різних містах існують певні проблеми, але їх вже можна назвати несуттєвими.