ua en ru

Через пожежну тривогу в БЦ "Гулівер" евакуювалися співробітники

Через пожежну тривогу в БЦ "Гулівер" евакуювалися співробітники Фото: БЦ "Гулівер" (facebook.com/kalnysh)

В БЦ "Гулівер" невстановлені особи застосували димові шашки

В будівлі бізнес-центру "Гулівер" спрацювала пожежна сигналізація, внаслідок чого співробітники офісів евакуювались з будівлі. Про це повідомляє прес-лужба Агенства по розшуку менеджменту активів (АРМА).

Як повідомили в агентстві, станом на 19 годину на 31, 32 і 33 поверхах БЦ "Гулівер" відбувався конфлікт між представниками компанії-управителя та невстановленими особами, які називають себе представниками власника приміщень або представниками компанії-балансоутримувача будівлі бізнес-центру.

"Шляхом фізичного тиску представників компанії-управителя витіснили з приміщень на одному з поверхів будівлі", - повідомляє АРМА.

Загострився конфлікт навколо БЦ «Гуллівер» Станом на 19 годину на 31, 32 та 33 поверхах БЦ «Гуллівер» відбувається конф...

Опубліковано Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів - АРМА 8 лютого 2018 р.

За даними агентсвта, невстановленими особами застосувались димові шашки, у результаті чого спрацювала пожежна сигналізація. Вхідні двері були зруйновані кувалдами.

Відомо, що в цьому будинку знаходиться редакція медіа-холдингу "Вести".

"В офіс БЦ "Гулівер", де розташовані редакції газети, сайту, а також радіо "Вести", нагрянули співробітники Національної поліції і головної військової прокуратури ГПУ", - повідомили в компанії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що силовики заблокували редакцію газети "Вісті" і не пропускають співробітників на роботу. Згідно з рішенням суду, АРМА передані заарештовані 31, 32 і 33 поверхи торгово-офісного комплексу "Гулівер", які займає медіа-холдинг.

Пізніше в АРМА повідомили, що невідомі особи в масках і зі зброєю загрожують представникам компанії-управителя, яким сьогодні було передано в управління три поверхи бізнес-центру "Гулівер".