ua en ru

Бізнесмен Шнайдер звернувся до правоохоронців через регулярні погрози на його адресу

Бізнесмен Шнайдер звернувся до правоохоронців через регулярні погрози на його адресу Фото: Аркадій Шнайдер (odessa.online)

Шнайдеру надходять телефонні погрози

Бізнесмен Аркадій Шнайдер написав заяви у Службу безпеки України (СБУ), Генпрокуратуру і Міністерство внутрішніх справ через регулярні погрози на його адресу. Про це повідомляють одеські ЗМІ, передає РБК-Україна.

За даними видання, телефонні погрози Шнайдеру почали надходити після того, як СБУ спільно з Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, забрали проблемні об'єкти Леоніда Клімова на користь держави.

Як наголошується, Шнайдер кілька років тому важко захворів і лікувався в Ізраїлі. За цей час, за даними видання, майно було переоформлено виключно на структури Клімова. Шнайдер заявляв, що його підпис під документами підробили, це підтверджують висновки кількох експертиз. І це також є одним з доказів можливих фінансових злочинів Клімова.

За даними ЗМІ, все майно, передане в управління державі, у свій час було закладено для рефінансування Імексбанку. Але в підсумку структури Клімова не виконали умови, більш того, підписи важко хворого на той момент Шнайдера були сфальсифіковані, пише видання.

"Я вважаю, що ті, хто займався фальсифікаціями і давав на це команду, повинні відповісти перед законом", - каже Шнайдер.