ua en ru

Бізнес, мудрість, розмаїття та інклюзивності на Business Wisdom Summit 2018

Бізнес, мудрість, розмаїття та інклюзивності на Business Wisdom Summit 2018

Як поєднувати ключові бізнес - і суспільні тренди в одній події. А головне — заради чого?

"Клас як простір для ведення дискусії, яка дозволяє молоді змінити не тільки себе, але і світ навколо".

Це місія однієї людини.

Ілеани Хіменес.

Вчительки з Нью-Йорка, письменниці, автора блогу Feminist Teacher, володаря Susan B. Anthony Award (2012), Distinguished Defender Award (2011), 40 Women of Stonewall (2009).

Її місія, знайдена мною недавно прочитану книгу, дуже резонує з місією Business Wisdom Summit.

Вже третій рік поспіль (за сім років існування проекту) команда ekonomika+ націлена на створення простору для ведення дискусій людьми, які поєднують невпинний розвиток не тільки себе і свого бізнесу, але і світу навколо.

Бізнеси, які більше ніж про прибуток.

Соціальні підприємці.

Інвестиції впливу (impact investment).

Все це не тільки відображає те, що одночасно з генерацією прибутку роблять наші спікери, і що робимо ми в ekonomika+, але і стимулює бажання зробити максимум, щоб примножити у вітчизняному бізнес-середовищі кількість формацій не акулячі капіталістичного толку.

Звучить занадто пишномовно? Це вам здається.

На практиці, безпосередньо на майданчику, скрупульозний відбір героїв збирає відповідних гостей у залі. Інших. Не вчора і сьогодні. І все це виливається в экстрадушевную, творчу і відкриту атмосферу.

Наглядова і прозорливий легко побачить, що програма саміту — це не просто добре підібраний склад спікерів, досвід і знання яких можна співвіднести з власними і запозичити відсутні.

Це прагне до гендерного балансу працю.

З'єднує 20+ галузей економіки і три покоління підприємців.

Націлений на глобальне і національне географічне розмаїття (США, Великобританія, Словенія, Росія, Австрія, Україна — Луцьк, Одеса, Дніпро, Харків, Київ, Містечко).
Переплетений инклюзивностью (два герої — люди з інвалідністю).

Тому що для нас цінність різноманітності (diversity and inclusiveness) і його вплив на ефективність бізнесу поза сумнівом. І демонстрація сили цього підходу через наш продукт Business Wisdom Summit — це спосіб ще раз продемонструвати, як працює "бути, а не здаватися" і "власним прикладом надихати".

На сцену Business Wisdom Summit 2018 запрошені підприємці — стерео, полі, мульти. Ті, хто вміє поєднувати непоєднуване в керованих ними компаніях, оперує відразу в декількох бізнесах/індустріях, застосовує свій бізнес-досвід в різноформатних соціальних активностях і жонглює можливостями, виходячи за рамки традиційних парадигм.

Саме тому в заявлені за три теми для кожного спікера. Насправді кожен буде виступати з однією темою. Але такий елемент інтриги з геймификацией покликаний додати більше тригерів допитливому гостя саміту.

Людина, життя якого екранізована і вийде в прокат восени цього року з назвою "Тимчасові труднощі", автор 120 наукових праць з питань інноваційного маркетингу, менеджменту та освіти, чию історію про гардеробниці-ігрек, яка збільшила продажі в ресторані в 2,5 рази, то і справа цитують в соцмережах. Аркадій Цукер дивує своїм баченням бізнесу та визначенням шести моделей життєздатного сучасного бізнес-мислення.

Фінансист, що реалізувала одну з найбільш масштабних трансформацій в країні, переключилася на підприємництво і тепер будує бізнес на перетині двох індустрій, серед яких фінансів немає. Валерія Гонтарєва.

Брати Михайленко, які з другої спроби заходять другим поколінням в бізнес свого батька і роблять це продуктивно і свіжо.

Lean-авангардист з Луцька, досвід якого притягує в рідне місто бізнес-екскурсантів. Петро Пилипюк, чий багатомільйонний бізнес експортує торговельне обладнання в 62 країни і має офіси у дев'яти з них, самостійно впровадив бережливе виробництво, прочитавши книгу. Він переконує, що досяг всього, чого досяг, на думку багатьох, утопічно.

Тарас Барщовський, засновник T. B. Fruit (Містечко), піднімає брови своїм умінням бачити компліментарні ніші і вичавлювати з них більше максимуму.

Томас Бруннер, співвласник "Агро Плюс 2006", показує, як звуки музики ведуть його по життю і професійної, і меценатської.

Паралімпієць, засновник організації "Доступно.UA" Дмитро Щебетюк, демонструючи м'яку силу в дії, готовий пояснити на пальцях, чому нормалізація інвалідності вигідна і бізнесу, і суспільству.

Кіра Рудик з Ring Ukraine точно знає, як довести бізнес до угоди з Amazon.

Колонка стане безрозмірною, якщо я напишу про кожну з 30 героїв Business Wisdom Summit 2018.
І це безглуздо, бо один раз побачити все одно краще.

Як і попередні сім років, два дні (день власників і день генеральних директорів), 18 годин контенту, гала-нетворкінг між першим і другим днем. 30 не найбільших любителів публічності на сцені. Нових осіб, готових не красуватися, а віддавати знання, досвід та енергію. Щонайменше 350 пар очей в залі, відкритих до нетривиальному.

Всім, хто готує саміт цього року, і організаторам, і спікерам, важливо просувати не себе, а середовище для загального успіху.

У неї і запрошуємо поринути 27-28 вересня.