ua en ru

Білоус підтвердив свою відставку з посади голови Фонду держмайна

Білоус підтвердив свою відставку з посади голови Фонду держмайна Фото: Ігор Білоус

Білоус подав у відставку сьогодні

Ігор Білоус підтвердив свою відставку з посади голови Фонду державного майна України. Про це Білоус написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні я подав у відставку з посади голови Фонду держмайна України. Я віддав три роки життя, працюючи на державній службі, майже два з них - у Фонді. Це були нелегкі роки, але я вдячний за можливість служити своїй країні у найскладніші часи. Дякую всім, хто працював поруч", - написав він.

Зокрема, Білоус підвів підсумки роботи своєї команди, якій вдалося втілити "міжнародні стандарти приватизації".

"Пишаюсь, що наша команда змогла зробити процес приватизації в Україні більш прозорим і простим. Розроблений нами законопроект дозволить остаточно перевести процес приватизації з політичної в економічну площину. Ми почали цю реформу, продовжать її інші", - написав він.

Також Білоус повідомив, що після невеликої перерви продовжить допомагатиме залучати інвестиції в Україну.

"А для мене прийшов час рухатись далі. Спочатку планую невелику перерву, проведу час з родиною. І невдовзі повернусь до того, чим займався до приходу на держслужбу. З усіма знаннями і набутим досвідом своє завдання бачу в тому, щоб допомагати залучати інвестиції в Україну, сприяти її економічному розвитку. В мене достатньо сил і енергії продовжити служити своїй країні в такому статусі", - повідомив він.

Шановні друзі та колеги! Сьогодні я подав у відставку з посади голови Фонду держмайна України. Я віддав три роки життя...

Опубліковано Ігором Білоусом 10 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше джерело в уряді повідомило РБК-Україна, що Білоус подав у відставку з посади голови Фонду державного майна України.