ua en ru

Били тероборонівців та цивільних. Мер Дніпра підтвердив інформацію про затримання "авторитетів"

Били тероборонівців та цивільних. Мер Дніпра підтвердив інформацію про затримання "авторитетів" Фото: мер Дніпра Борис Філатов (Віталій Носач, РБК-Україна)

Мер Дніпра Борис Філатов офіційно підтвердив інформацію щодо затримання бійцями СБУ "кримінальних авторитетів" у Палограді. За його словами, ті дійсно били тероборонівців та цивільних.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку Філатова.

"Щоб уникнути бана, я не поститиму жодні фотографії та ролики. Весь інтернет сповнений повідомлень, що нібито спецназ СБУ жорстко затримав на Дніпропетровщині "кримінальних авторитетів", що побили тероборонців і простих громадян...Підтверджую. Це - не фейк", - написав він.

Як розповів Філатов, події відбувалися у Павлограді.

"За моїми даними, відпрацьований СБУ в Павлограді людський матеріал на прізвисько "Малеля", "дивиться" від "авторитету" Наріка та "злодія-апельсина" Умки, який боягузливо втік із Дніпра за кордон на другий день війни.
Ну, за них, ви, звичайно, в курсі. Відомі "патріоти" та мужні хлопці, хто "кулі не боїться та знає, де і чиї права", - додав Філатов.

Що сталося

Днями соцмережами почали ширитися відео та світлини про нібито затримання співробітниками СБУ в Дніпропетровській області "кримінальних авторитетів", які били цивільних та бійців тероборони. Однак саме відомство не наводило жодної про це інформації.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.