ua en ru

"БФ Груп" заявляє про відновлення контролю над бізнес-центром, що їй належить

"БФ Груп" заявляє про відновлення контролю над бізнес-центром, що їй належить "БФ Груп" зробила заяву

Компанія була змушена звернутися до правоохоронних органів

Компанія "БФ Груп" заявляє про відновлення контролю над бізнес-центром, що їй належить. Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Зокрема, повідомляється, що 25 травня представники компанії "БФ Груп", будучи власником нерухомого майна фізкультурного-оздоровчого комплексу за адресою пров. Рильський, 5, в присутності судових виконавців, поліції і державної служби охорони "прийняли на відповідальне зберігання рухоме майно фітнес-центру за вказаною адресою, в рамках виконавчого провадження щодо так званого орендаря фітнес-клубу "Софійський".

За словами директора компанії Юрія Грищенка, компанія була змушена звернутися до правоохоронних органів "після того, як псевдо-орендар даних приміщень – ТОВ "Компанія Софійський" відмовилася покидати будівлю, що їй не належить, і чинила перешкоди в експлуатації приміщень, а також збереження арештованого майна".

"В спорі про право власності на приміщення, в якому знаходиться столичний фітнес-центр "Софійський" поставлена жирна крапка. 18 квітня цього року київський господарський суд ухвалив, що ТОВ "Компанія Софійський" незаконно користується приміщеннями зважаючи фіктивності договорів оренди та суборенди за адресою провулок Рильського, 5, а реальним власником є компанія "БФ Груп". Ми повернули актив, який нам належить", – підкреслив Юрій Грищенко.

В рамках процедури судовим виконавцем було проведено опис та накладено арешт на майно ТОВ "Компанія Софійський", яке буде повернуто власнику після відповідного рішення виконавчої служби.

При цьому, як заявили в компанії, під час роботи судового виконавця, власниця фітнес-клубу "Софійський" і її син влаштували бійку і завдали тілесних ушкоджень представнику власника. Крім того, за даними прес-служби, вони ображали співробітників поліції, які стежили за громадським порядком під час провадження виконавчих дій.

"Ми подали заяви в правоохоронні органи, ведеться слідство. Ми не будемо піддаватися на дешеві провокації, і будемо діяти виключно в правовому полі, базуючись виключно на фактах, а не на голослівних заявах. Ми будемо звертатися до суду з позовом про нанесення збитку діловій репутації "БФ Груп" пані Рябченко та компанією "Софійський". Вони поширювали неправдиву інформацію про нашу компанію, приплітаючи до неї відомих людей і приписуючи політичні структури, які не мають ніякого відношення до нашої компанії ", – сказав директор "БФ Груп" Юрій Грищенко.