ua en ru

Безвізовий режим з ЄС працює системно і без ускладнень, - МЗС

Безвізовий режим з ЄС працює системно і без ускладнень, - МЗС Фото: безвізовий режим з ЄС (УНІАН)

Департамент консульської служби провів аналіз дії безвізового режиму з ЄС

Безвізовий режим між Україною і країнами Європейського союзу працює системно і без ускладнень. Про це повідомляє Департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України в Facebook.

"Проведений Департаментом консульської служби аналіз дії безвізового режиму поїздок громадян України в ЄС свідчить, що безвізові працює системно і ритмічно, ускладнень перетину кордону немає. Станом на 12.00 13.06. в ЄС в'їхало 26167 громадян України за біометричними паспортами, в тому числі 2910 - без віз", - йдеться в повідомленні.

#безвіз Проведений Департаментом консульської служби аналіз дії безвізового режиму поїздок громадян України до ЄС свідчи...

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 13 червня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні повідомлялося, що з початку запровадження для громадян України безвізового режиму перетину кордону з країнами Євросоюзу станом на 12 годин 13 червня кордон з країнами ЄС перетнули понад 150 тисяч українців.

Згідно з даними Держприкордонслужби, близько 30 тис. громадян України при оформленні відповідних документів використовували біометричні паспорти. Причому 3 170 осіб перетинали кордон, маючи тільки біометричний паспорт.