ua en ru

Безпека в Одеській області 8 і 9 травня будуть забезпечувати 3 тис. правоохоронців

Безпека в Одеській області 8 і 9 травня будуть забезпечувати 3 тис. правоохоронців Фото: поліція посилить заходи безпеки в Одесі

В Одесі будуть чергувати 2 тис. силовиків

Безпека в Одеській області на День пам`яті та примирення 8 травня та День перемоги 9 травня будуть забезпечувати 3 тис. правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України у Facebook.

"Безпеку в Одесі 8 та 9 травня забезпечуватимуть понад 3 тисячі правоохоронців. Для охорони публічного порядку буде задіяно близько трьох тисяч поліцейських, працівників ДСНС та військовослужбовців Національної гвардії України, 2 тисячі з яких нестимуть службу тільки в Одесі. Про це повідомив очільник поліції Одещини Дмитро Головін", - відзначають в повідомленні.

За словами Головіна, 8 та 9 травня всі сили одеських правоохоронців будуть направлені на забезпечення безпеки громадян.

Безпеку в Одесі 8 та 9 травня забезпечуватимуть понад 3 тисячі правоохоронців Для охорони публічного порядку буде заді...

Опубліковано МВС України 5 травня 2017 р.

Нагадаємо, у дворі волонтерського центру в Одесі пролунав вибух. Вибух прогримів сьогодні вночі у дворі будинку №35 на Канатній вулиці, де розміщуються волонтерські організації і штаб "Самооборони Одеси". Там вибухнула граната - імовірно РГД-5. На місці працює слідчо-оперативна група.