ua en ru

Безпечне перевезення і точне відстеження вантажів з Китаю

Безпечне перевезення і точне відстеження вантажів з Китаю

Продукція китайського виробництва відома своєю яскравістю, розмаїттям. Такі товари користуються попитом в нашій країні, тому що доступні за ціною. З Піднебесної постачають техніку, одяг, побутові речі. Об'ємні партії товарів для підприємців і індивідуальні замовлення. Компанія Meest China надає послуги з перевезення посилок будь-якої кількості з Китаю в Україну.

Безпечне перевезення і точне відстеження вантажів з Китаю

Етапи оформлення замовлення і доставки з Китаю

Щоб оформити замовлення товарів з Китаю від Meest China, потрібно діяти по такій черговості:

  1. Реєстрація. На сайті Meest China або в мобільному додатку пройдіть реєстрацію.
  2. Вибір товарів на ТаоВао. Замовляйте товари на внутрікітайскій маркетплейсах Китаю, і вказуйте доставку на склад Meest China.
  3. Реєстрація вантажу. Після отримання трек-номера по Китаю, необхідно зареєструвати його в особистому кабінеті myMeest, де, також, вказати всі необхідні для вас складські послуги (перевірка товару, консолідація).
  4. Вибір способу перевезення. Після того, як ваше замовлення приїде на склад і пройде всі необхідні перевірки, виберіть зручний вид доставки до України. Є 2 способи доставки посилок: авіа доставка і доставка поїздом.
  5. Оплата вартості доставки. В системі myMeest описані способи оплати карткою Visa / MasterCard і методика, як це зробити.

Терміни перевезень залежать від обраної доставки:

  • Авіа доставка займає 10-12 днів;
  • Доставка поїздом триває до 40 днів.

Великим плюсом є те, що одержувач може сам вибрати, де отримати посилку в Україні. Це може бути відділення Нова Пошта, УкрПошта, або кур'єрська доставка від Міст Експрес. Доставка по Україні включена в тариф.

Безпечне перевезення і точне відстеження вантажів з Китаю

Як відстежити посилку?

Як тільки товари потрапляють на склад в Китаї, відразу ж можна приступати до оформлення доставки зручними для вас способами. Як тільки посилка почне свій рух в сторону вашого будинку, це відображається в вашому особистому кабінеті myMeest, в розділі «На доставку». Також, дуже комфортно відстежувати посилку прямо на сайті компанії за допомогою міжнародного трек-номера, який буде присвоєний в особистому кабінеті відразу після формування посилки. Дізнатися, як простежити посилку з Китаю, робіть це по посиланню.

Перевізник дає можливість відстежувати місцезнаходження вантажу, дізнаватися про терміни прибуття. Сервіс з відстеження дійсно корисний, ось деякі причини:

  1. Зручно. Ви завжди в курсі руху, не хвилюєтеся за те, де «застрягла» ваша посилка. Відстеження займає кілька хвилин, і ви відразу спокійні, тому що самі спостерігаєте, чи все йде за планом.
  2. Планування часу. Ви обізнані про переміщення, очікування вже не болісне, припускаєте і підраховуєте, як вам спланувати свій графік і які дні виділяти для отримання вантажу. З легкою душею зможете відлучитися з міста, а повернутися тоді, коли вказана доставка.
  3. Спокій. Інформованість прибирає всі хвилювання, клієнт точно знає, коли вантажі відлітають або виїжджають з Піднебесної, де знаходяться в момент транспортування, коли будуть доставлені за вказаною адресою.

Замовляйте прості товари для особистого користування або для вашого бізнесу - одяг, електроніку, побутові прилади, дитячі іграшки, косметику. Компанія Meest China упаковує і безпечно перевозить все, крім швидко псуються і заборонених товарів. Умови прописані на сайті перевізника, там же пройдіть реєстрацію та керуйте легко своїми замовленнями.