ua en ru

Заворушення в Батумі: поліція взяла ситуацію під контроль, затримано 40 осіб

Заворушення в Батумі: поліція взяла ситуацію під контроль, затримано 40 осіб Фото: протести в Батумі

Унаслідок інциденту понад 20 людей було госпіталізовано

У ході заворушень у грузинському місті Батумі 11 березня загалом було затримано близько 40 осіб. Унаслідок інциденту понад 20 людей було госпіталізовано, передає місцеве агентство "Новости-Грузия".

Зазначено, що стихійна акція проти дій місцевої поліції переросла в сутички мітингувальників зі спецпризначенцями. Унаслідок сутичок постраждало понад 20 людей, у тому числі 11 поліцейських і депутат від правлячої партії "Грузинська мрія - Демократична Грузія" Іраклій Чеішвілі. Усі вони перебувають у лікарнях. До ранку правоохоронці взяли ситуацію в місті під контроль.

Уранці в неділю глава МВС Грузії повідомив, що загалом у результаті зіткнень затримано близько 40 людей, а всіх осіб, які брали участь у сутичках, покарають "зі всією суворістю закону". За його словами, триває слідство. Міністр не виключив і кадрових змін у своєму відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Батумі о 6:00 12 березня почалася поліцейська операція на вулиці Чавчавадзе, де в останні вісім годин проходили вуличні протести, що супроводжувалися заворушеннями.