ua en ru

Бешикташ - Динамо: У турків дуже сильна команда, - Ребров

Бешикташ - Динамо: У турків дуже сильна команда, - Ребров Фото: Сергій Ребров

Але наставник киян вірить у своїх підопічних

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував майбутній матч Ліги Чемпіонів проти "Бешикташа". Про це пише сайт "Динамо".

"Незважаючи на те, що "Бешикташ" багато забиває, він і багато пропускає, є проблеми в обороні. Це дуже сильна команда. Не дарма "Бешикташ" достроково виграв чемпіонат Туреччини. Ми розібрали суперника, але нам важливіше думати про свою гру, про те, щоб її поліпшити. Є конкуренція в складі багато молодих гравців. Кадрові проблеми – це Данило Сілва і Микита Бурда, які ще не відновилися", - сказав Ребров.

"Влаштує будь-який позитивний результат. Знаю, наскільки непросто грати в Стамбулі. Але я вірю в них, вірю в свою команду. Кількість контратак які створив "Олімпік". Якщо ми будемо допускати такі помилки з "Бешикташем", то у нас ніяких шансів. Раніше всі питання були про Ярмоленка, зараз про Цыганкове. У нього велике майбутнє, все в його руках. Ми дали йому шанс у Лізі чемпіонів. Але й інші гравці повинні розуміти, що у них є шанс вийти і зіграти за першу команду. Сподіваюся, що Ярмоленко може вийти в основі, він нормально тренувався в останні дні. У нього були проблеми зі спиною, сподіваюся, що завтра все буде нормально", - додав тренер.

Нагадаємо, онлайн-трансляція матчу "Бешикташ" - "Динамо" почнеться на РБК-Україна в 21:15.