ua en ru

У Берліні вантажівка в'їхала у натовп людей на різдвяному ярмарку, є загиблі

У Берліні вантажівка в'їхала у натовп людей на різдвяному ярмарку, є загиблі Фото: у Берліні вантажівка в'їхала у натовп людей

Щонайменше 50 людей отримали поранення

У Берліні сьогодні, 19 грудня 2016 року, вантажівка в'їхала у натовп людей на різдвяному ярмарку, 9 людей загинули. Про це повідомляє Reuters.

"Кілька людей загинули і 50 отримали поранення після того, як вантажівка в'їхала у натовп людей на Різдвяному ринку в Берліні", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, місцеві ЗМІ з посиланням на поліцію на місці події, повідомили, що перші ознаки вказують на напад на ринок.

Згідно з повідомленням, в результаті інциденту загинула одна людина, разом із тим, німецьке видання Bild повідомляє про 9 загиблих.

Як повідомляється, різдвяний ринок був негайно евакуйований.

Крім того, за повідомленням очевидців, на місці події був сильний вибух.

У Берліні вантажівка в'їхала у натовп людей на різдвяному ярмарку, є загибліУ Берліні вантажівка в'їхала у натовп людей на різдвяному ярмарку, є загибліУ Берліні вантажівка в'їхала у натовп людей на різдвяному ярмарку, є загибліУ Берліні вантажівка в'їхала у натовп людей на різдвяному ярмарку, є загибліУ Берліні вантажівка в'їхала у натовп людей на різдвяному ярмарку, є загиблі

Фото: у Берліні вантажівка в'їхала у натовп людей

Unfall Breitscheidplatz

Опубліковано Berliner Morgenpost 19 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні в Анкарі був убитий посол РФ в Туреччині.