ua en ru

Березюк: пропозиція Садовому очолити Кабмін - це лише відволікання уваги

Березюк: пропозиція Садовому очолити Кабмін - це лише відволікання уваги Фото: пропозиція Андрію Садовому очолити Кабмін - це лише відволікання уваги

Березюк заявив, що президент і прем'єр "в прекрасних стосунках і ділять державу"

Голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк вважає відволіканням уваги пропозицію лідеру партії Андрію Садовому очолити Кабінет міністрів України. Про це Березюк заявив за підсумками переговорів з президентом України, повідомляє "112 Україна".

"Прем'єр-міністр і президент України - дуже досвідчені політики. І вони прекрасно розуміють, що успішний прем'єр буде тоді, коли за його спиною буде повноцінна коаліція в кількості 226 голосів, або монолітна фракція однієї партії. Все, що зараз робиться - це відволікання уваги від того, що прем'єр-міністр України эгоцентрично руйнує державний устрій країни, створює центр за межами парламенту, який очолюють "5 друзів Оушена" ситуацію, коли країна стає некерованою", - заявив Березюк.

Також Березюк заявив, що метою цієї пропозиції було відволікання уваги від президента та діючого прем'єра, які сьогодні "в прекрасних стосунках і ділять державу Україна".

"Ця інформація мала на меті відвернути увагу від двох гравців, які сьогодні в прекрасних стосунках і ділять державу Україна, прем'єра і президента. Вони сьогодні більшістю в парламенті, контрольованим комерційно-олігархічним шляхом, хочуть відволікти від себе увагу", - додав Березюк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мер Львова і лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий є одним з можливих кандидатів на посаду прем'єр-міністра України.