ua en ru

У Порошенка назвали Садового одним з можливих кандидатів на посаду прем'єра

У Порошенка назвали Садового одним з можливих кандидатів на посаду прем'єра Фото: Андрія Садового розглядають як можливого кандидата на посаду голови Кабміну

Петро Порошенко проводить зустріч з Андрієм Садовим

Мер Львова і лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий є одним з можливих кандидатів на посаду прем'єр-міністра України. Про це в Facebook заявив прес-секретар президента України Святослав Цеголко.

"Сьогодні президент проводить зустрічі з лідерами фракцій. Зокрема зараз з лідером "Сомопомічі" Андрієм Садовим. Мета всіх зустрічей президента з політичними лідерами - прискорення виходу з політичної кризи. Для всіх зрозуміло, що для формування нового уряду потрібна нова коаліція. Її головними критеріями має стати збереження проєвропейського курсу та прискорення реформ", - повідомив Цеголко.

Цеголко також зазначив, що є три варіанти розвитку подій.

"1. Технократичний уряд (на чолі з Н. Яресько). У разі об'єднання всіх проєвропейських фракцій навколо технократичного уряду. 2. Політичний уряд (наприклад, на чолі з А. Садовим). Мета цього уряду, як і попереднього - прискорення темпу реформ. 3. Якщо парламентські сили мають інші кандидатури, нехай пропонують їх і знаходять 226 голосів у Верховній Раді", - додав Цеголко.

Сьогодні Президент проводить зустрічі з лідерами фракцій. Зокрема зараз з лідером «Самопомочі» Андрієм Садовим.Мета ус...

Опубликовано Святославом Цеголко 14 марта 2016 г.

Нагадаємо, Порошенко сьогодні зустрінеться з главами парламентських фракцій і груп.