ua en ru

Березовського поховають у Лондоні, - неофіційні дані

Бізнесмена Бориса Березовського поховають у Лондоні. Про це повідомив телеканал "Дощ" з посиланням на джерело, близьке до сім'ї бізнесмена.

За його словами, рішення про похорон Березовського вже прийнято його дітьми. Бізнесмена вирішено поховати на лондонському кладовищі Gunnersbury, де також похований філософ Олександр П'ятигорський, з яким Березовський дружив і багато спілкувався.

Співрозмовник телеканалу додав, що для організації похорону в Лондон вже вилетіла перша дружина Березовського Ніна Короткова. Дата похорону поки невідома.

Розмови про те, де саме буде похований померлий побіжний олігарх, ведуться вже кілька тижнів.

Прес-секретар Президента Росії Дмитро Пєсков раніше заявляв, що Москва розгляне пропозицію про похорон Березовського в Росії, якщо воно надійде.

Тим часом співрозмовник "Дощу" пояснив, що небажання ховати в Росії пов'язано з тим, що більшість членів родини Березовського, включаючи його матір, останнє десятиліття живуть на Заході.

Нагадаємо, 23 березня 2013 р. бізнесмена виявив мертвим його охоронець в особняку неподалік від Лондона. Березовський лежав у ванній, двері якої були замкнені зсередини. Згідно з оприлюдненими результатами розтину, причиною смерті Березовського стало задушення в результаті повішення.

Читайте також: Перед смертю Березовський очікував 300 млн дол. від продажу офшорних фондів