ua en ru

У Бердянську відновили газопостачання 98% споживачів

У Бердянську відновили газопостачання 98% споживачів Фото: газопостачання

Працівники "Запоріжгазу" продовжують отримувати виклики про підключення газу до будинку

У Бердянську Запорізької області станом на ранок 21 жовтня відновили газопостачання 98% споживачів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ПАТ "Запоріжгаз".

"За минулу добу в місті Бердянську, села Луначарське і Нововасилівка до газопостачання підключено близько 7 тисяч споживачів побутового газу. Всього блакитне паливо станом на 8-00 21 жовтня 2015 року вже отримали 46,5 тисяч жителів міста і чотирьох сіл району, що становить 98% абонентів", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні у першій половині дня в Бердянську працівники ПАТ "Запоріжгаз" завершили роботи по підключенню споживачів в селищі Макарты і багатоповерховому будинку за адресою р. Бердянськ вул. Волкова, 2. Паралельно проводяться роботи з абонентами, яким не вдалося подати газ з-за їх відсутності під час побудинкових та поквартирних обходів.

"На даний момент. В місті працює 15 мобільних груп газовиків, які оперативно виїжджають на виклики і виробляють необхідні роботи для пуску газу. Ми складаємо списки таких споживачів, враховуючи дзвінки, які надходять в газове господарство і в аварійну службу", - розповів головний інженер ПАТ "Запоріжгаз".

Нагадаємо, 14 жовтня в Бердянську була відключена подача газу населенню. Вчора підключили до газопостачання 85% будинків.