ua en ru

У Білій Церкві горить завод з виробництва автошин "Росава"

У Білій Церкві горить завод з виробництва автошин "Росава" Фото: пожежа на заводі "Росава" (facebook.com/sergiy_istomin)

На місці події виявили двох потерпілих

У Білій Церкві Київської області сталася пожежа на території найбільшого в Україні підприємства з виробництва шин та автомобільних покришок "Росава". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє dtp.kiev.ua.

"НП під Києвом в м Біла Церква: загоряння на заводі з виробництва автошин "Росава", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на місце події прибули працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Причини загоряння поки невідомі.

"3 травня о 17:34 до Служби порятунку м. Біла Церква, що на Київщині, надійшло повідомлення про загорання у складському приміщенні розміром 20х150 м. До місця пожежі направлено техніку та особовий склад у кількості 15 одиниць техніки та 67 чоловік особового складу", - йдеться у повідомленні прес-центру ДСНС.

О 18:25 вогнеборці локалізували пожежу на площі 1000 м кв, триває гасіння.

На місці події виявили двох потерпілих. Ймовірно, це працівники підприємства.

Нагадаємо, начальник управління зі зв'язків з громадськістю Збройних сил України Богдан Сеник повідомив, що вибухи в Балаклії (Харківська область), які сьогодні, 3 травня, почалися через пожежу на території військового арсеналу, станом на 16 годину припинилися.