ua en ru

Білоруська біатлоністка Блашко отримала український паспорт

Білоруська біатлоністка Блашко отримала український паспорт Фото: Дарина Блашко (biathlon.by)

Вона відправиться на останній передсезонний збір з новою командою

Білоруська біатлоністка Дарина Блашко отримала український паспорт і офіційно стала громадянкою України. Про це повідомив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак, передає UA: біатлон в Facebook.

"Блашко нарешті отримала український паспорт і поїде на останній передсезонний збір з українською командою. Але ще чекаємо офіційної відповіді від білоруської федерації, ми з ними на минулому тижні обговорювали це питання", - розповів президент ФБУ.

"У мене є надія, що вона зможе виступати вже в цьому сезоні. Але не будемо забувати, що в Білорусі президент любить і підтримує біатлон, тому з дозволом не все так просто. Але, сподіваюся, Блашко зможе виступити на етапах Кубка світу", - додав Бринзак.

21-річна біатлоністка Дарья Блашко отримала український паспорт, повідомив президент федерації біатлону України Володими...

Опубліковано UA:Біатлон 20 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак підтвердив, що перспективна спортсменка з Білорусі Дарина Блашко виступатиме під українським прапором.