ua en ru

У Білому домі хочуть створити штаб для протидії критикам Трампа, - WP

У Білому домі хочуть створити штаб для протидії критикам Трампа, - WP Фото: Білий дім

Очолити штаб доручено політичному раднику адміністрації Стіву Беннону

Президент США Дональд Трамп після свого повернення з девятидневного зарубіжного турне і його помічники приступлять до створення "оперативного штабу" в якості відповіді, спрямованої проти безперервних витоків і критики на адресу нинішньої адміністрації, в тому числі за зв'язки з Росією. Про це повідомляє газета Washington Post.

"Білий дім планує агресивніше боротися з безперервним розголошенням відомостей про контакти помічників Трампа, в тому числі його старшого радника і зятя Джареда Кушнера, з Росією", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що для цього до складу команди президента можуть бути знову включені деякі члени його передвиборного штабу, включаючи колишнього менеджера кампанії Корі Левандовскі, а також першого заступника менеджера Девіда Боссі, який зробив собі ім'я в політиці за рахунок розслідувань проти Білла і Хілларі Клінтон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зять президента США Дональда Трампа і його близький радник Джаред Кушнер, як мінімум три рази приховано контактував з російським послом в Сполучених Штатах під час і після президентської кампанії 2016 року.