ua en ru

Білий дім спростував інформацію про зустріч Трампа з послом Росії в 2016

Білий дім спростував інформацію про зустріч Трампа з послом Росії в 2016 Фото: Дональд Трамп

Мова йде про прийом в одному з вашингтонських готелів, на якому виступав Трамп в 2016

В Білому домі спростували повідомлення про те, що президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп нібито зустрічався з послом Росії в США Сергієм Кисляком у квітні 2016 року. Про це повідомляє Business Insider.

Заступник прес-секретаря Білого дому Сара Хаккабі Сандерс у листі газеті Business Insider назвала це повідомлення "лицемірним і абсурдним".

Мова йде про прийом в одному з вашингтонських готелів, на якому виступав Трамп як один з претендентів на пост президента від республіканців. У тій промові він висловився за покращення відносин з Росією.

"Там було кілька послів. Трамп був на прийомі приблизно п'ять хвилин, а потім відразу відправився на сцену. Ми не пам'ятаємо, щоб він комусь міг тиснути руки на прийомі, і ми не несемо відповідальності за запрошення або відбір гостей. Констатувати, що вони зустрічалися або що така зустріч мала місце - лицемірно і абсурдно", - повідомила Сандерс.

Про те, що Кисляк на цьому прийомі нібито спілкувався з Трампом, раніше повідомили американські газети The Wall Street Journal і The New York Times.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ще двоє радників Трампа контактували з Росією до виборів.