ua en ru

Біля Білого дому затримано злочинця, що планував вбивства поліцейських

Біля Білого дому затримано злочинця, що планував вбивства поліцейських Фото: поліція США (facebook.com/NYPD)

Майкл Арега хотів убити "всіх білих поліцейських"

Секретна служба США затримала поруч з будівлею Білого дому у Вашингтоні чоловіка, який планував убити поліцейських в резиденції президента країни Дональда Трампа. Про це повідомляє CNN.

Як повідомляється, поліція штату Меріленд попередила працівників служби, що якийсь Майкл Арега з Далласа (штат Техас) направляється в столицю з метою вбивства "всіх білих поліцейських" в Білому домі.

Зазначено, що 6 листопада приблизно о 16:05 за місцевим часом Арегу помітили в сотні метрів від резиденції президента поблизу парку Лафайєт-сквер, де він і був затриманий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стрілянину в баптистській церкві в американському місті Сазерленд-Спрінгс на півдні Техасу відкрив білий чоловік у віці близько 20 років, у нього було при собі автоматичну зброю і бронежилет.

За словами представника департаменту громадської безпеки Техасу Мартіна Фрімена, розстрілявши парафіян церкви, чоловік вийшов з будівлі, після чого відкрив по ньому вогонь хтось з місцевих жителів. Зловмисник був знайдений мертвим в машині.

Як наголошується, нападника звали Девін Келлі, йому було 26 років. У 2014 році він був звільнений з ВПС за нестатутну поведінку і засуджений до ув'язнення строком на 12 місяців.