ua en ru

Бельгія - Італія: Команда Конте видобуває красиву перемогу

Бельгія - Італія: Команда Конте видобуває красиву перемогу Фото: Бельгія - Італія

Напевно, поки що найкращий матч Євро

-У Ліоні в матчі Євро-2016 зійшлися збірні Бельгії та Італії.

Бельгія - Італія 0-2
Гол:
Джаккеріні, 32, Пелле, 90
Бельгія: Куртуа - Сіман (Карраско, 76), Альдервейрельд, Вермален, Вертонген - Вітсель, Наингголан (Мартенс, 62) - де Брайне, Феллаїні, Азар - Р. Лукаку (Ориг, 73)
Італія: Буффон - Барцальї, Бонуччі, К'єлліні - Кандрева, Пароло, Де Россі, Джаккеріні, Дармиан (Де Шильо, 59)- Пелле, Едер (Іммобіле, 75)

З самого початку поєдинку обидві команди підвищили темп гри. Трохи псувало враження велику кількість браку в передачах, але гра виглядала на одному диханні. Бельгійці більше володіли м'ячем, але італійці не боялися і самі ходити в атаку.

Перший небезпечний момент створили "червоні", коли Наинголлан пробив здалеку і Буффону довелося рятувати свої ворота. А ось Куртуа врятувати свої володіння від голу не вдалося, коли Бонуччі видав геніальний пас з центру поля на хід Джаккеріні і той спокійно реалізував вихід один на один.

У другому таймі темп гри очікувано спав - італійці відійшли до своїх воріт, а бельгийцов не дуже в'язалася гра в пас. Але свій момент вони отримали, коли Лукаку завершував контратаку выходои один на один, але трохи перекинув ворота.

А під кінець гри італійці провели майстерклас по контратакам, коли Іммобіле віддав направо на Кандреву, той підійшов до воріт, накинув на Пелле і той відзначився потужним і точним ударом.