ua en ru

Бельгія - Ірландія 3-0: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Бельгія - Ірландія 3-0: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Бельгія - Ірландія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Бельгія - Ірландія. Онлайн-трансляція матчу Франція - Ірландія почнеться на РБК-Україна в 15:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 2". "Червоні" після невдачі у грі з Італією намагатимуться реабілітуватися у грі проти Ірландії.

18 червня, 16:00
Бордо, "Матмут-Атлантик"
Франція - Ірландія 3:0
Гол: Лукаку, 48, 70, Витсель, 61
Бельгія
: Куртуа - Менье, Альдервейрельд, Вермален, Вертонген - Карраско, Вітсель, Дембеле, Азар - Де Брайне Р. Лукаку
Ірландія: Рендольф - Коулмен, О'ши, Кларк, Уорд - Хендрік, Уїлан, Маккарті, Бреді - Хулахан - Лонг

Команди в різному настрої підходять до очної зустрічі. Бельгійці, володіючи одним із найсильніших на Євро складів, програли перший матч Італії. Враховуючи амбіції бельгійської команди, на другу гру вони повинні виходити з повними бажаннями очима. Але при розумінні своєї вразливості.

Так як, збірна Ірландії за рахунок своєї зіграності і напору зуміла зіграти внічию з більш іменитої Швецією. З Бельгією буде впоратися складніше, але нереально. Так що, підопічні о'ніла чіплятимуться за будь-яку можливість.

Варто чекати досить яскравої гри. Принаймні, епізодами. Бельгія буде більше володіти м'ячем, але щільна оборона Ірландії не буде давати створювати велику кількість моментів. А ось сама парочку зможе точно створити.

Бельгія - Ірландія 3-0: онлайн-трансляція матчу Євро-2016
Фото: Ромелу Лукаку

Нападник збірної Бельгії Ромелу Лукаку:

"Ми міцно стоїмо на ногах і знаємо, що робити далі. Всі говорили перед турніром про наш потенціал, але потрібно було перевірити нашу силу збірної Італії. Італійці дуже сильні тактично, нам є чого в них повчитися. Якщо в планах стати грандами європейського футболу, то потрібно пройти в тому числі і через невдачі. Тепер нам просто потрібно виграти наступний матч".