ua en ru

Бельгія - Англія: онлайн-трансляція (рахунок 1:0)

Бельгія - Англія: онлайн-трансляція (рахунок 1:0) Бельгія - Англія

Дивитися трансляцію матчу Бельгія - Англія на каналі Інтер можна в 17:00

Бельгія - Англія. Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна в 17:00, дивитися поєдинок можна на "Інтер". Збірні Бельгії та Англії зіграють у матчі за третє місце чемпіонату світу з футболу 2018. На думку букмекерів, перевага в цьому поєдинку на боці "червоних дияволів".

14 липня 17:00
Санкт-Петербург, стадіон "Санкт-Петербург"

Перший тайм 1:0

14 хв. Перший удар в створ воріт Бельгії. Делф слабо пробив з-за штрафної.

13.хв. Чергова контратака бельгійців заканчивется нічим.

10 хв. Штрафний по центру розіграли англійці, Куртуа спокійно забирає м'яч.

6 хв. Агличане знову контролюють м'яч, але в основному на своїй половині поля.

4 хв. Гооол! Лукаку в центрі перед штрафним отримав м'яч, віддав передачу на лівий фланг на Шадлі, той прострілив у воротарський майданчик, і Менье в дотик відправив м'яч у ворота!

2 хв. З високого пресингу починає Англія, і заволодіває м'ячем.

1 хв. Гра почалася! Бельгійці розіграли м'яч в центрі поля.

1 хв. Матч почався.

- Стартові склади:

Бельгія: Куртуа, Алдервейрелд, Компані, Вертонген, Менье, Тилеманс, Вітсель, Шадлі, Де-Брейне, Азар, Лукаку.

Англія: Пікфорд, Роуз, Джонс, Стоунс, Магуайр, Триппьер, Дайер, Делф, Лофтус-Чик, Стерлінг, Кейн.

- Боротьба за медалі.

- Матч за третє місце обслужить арбітр з Ірану Аліреза Фагани. Він починав як футболіст і навіть встиг пограти в третьому дивізіоні іранського чемпіонату, але пізніше вирішив піти по стопах свого батька Мухаммеда і став футбольним арбітром. Цій професії присвятили себе його молодший брат, тесть і шурин. Судити в елітному дивізіоні національної першості іранець почав у 2007 році, а всього через рік отримав статус арбітра ФІФА.

- Сьогодні ми дізнаємося, хто посяде третє місце на ЧС-2018!


За бронзові медалі чемпіонату світу 2018 року будуть боротися Англія і Бельгія.

Команда Роберто Мартінеса прекрасно виступала на ЧС-2018. "Червоні дияволи" зайняли перше місце в своїй групі, не програвши жодної зустрічі. В 1/8 фіналу вони влаштували справжній трилер з Японією: поступалися 0:2, але перемогли в основний час. А в 1/4 фіналу відправили додому збірну Бразилії. Бельгійці після 14 голів за попередні п'ять матчів лише в півфіналі пішли з поля з нулем. У боротьбі за вихід у фінал сильнішими виявилися французи.

Англійці бадьоро грали на турнірі в Росії. У групі посіли друге місце, пропустивши вперед лише Бельгії. "Три лева" в 1/8 фіналу обіграли Колумбію, вперше вигравши серію пенальті на світовій першості - з четвертої спроби, а в чвертьфіналі розібралися зі Швецією. 28 років збірна Англії не виходила у півфінал чемпіонату світу. Але там її чекала невдача - Хорватія змогла здобути вольову перемогу і вперше в історії вийти у фінал світової першості. Англійці, як і 1990 року, будуть боротися за третє місце.

Франція і Англія вже грали один з одним на ЧС-2018. В останньому матчі групового етапу команди боролися за перемогу у групу G. Завдяки голу Янузая "червоні дияволи" виграли. Примітно, що це була перша перемога бельгійців над англійцями за 82 роки. Цікаво, чи готова команда Саутгейта в суботу взяти реванш за поразку?

.