ua en ru

У Білорусі прикордонники посилили заходи безпеки на кордоні з Україною після спроби прориву

У Білорусі прикордонники посилили заходи безпеки на кордоні з Україною після спроби прориву Фото: у Білорусі прикордонники посилили заходи безпеки на кордоні з Україною

Автомобіль "Jeep" намагався прорватися на територію Білорусі з України

Прикордонна служба Білорусі посилила заходи безпеки на ділянці білорусько-українського кордону після спроби прориву автомобіля у пункті пропуску "Олександрівка", передає "БЕЛТА".

Так, 20 березня автомобіль "Jeep" у пункті пропуску "Олександрівка" збив шлагбаум, проїхав через засіб примусової зупинки і намагався прорватися на територію Білорусі. Щоб зупинити автомобіль співробітникам прикордонної служби довелося застосувати зброю.

Повідомляється, що внаслідок інциденту затримано двоє людей, ще одна людина перебуває в розшуку.

"У зоні відповідальності Мозирського прикордонного загону проводяться оперативно-розшукові заходи. У зв'язку з цим посилено заходи безпеки як у самих пунктах пропуску, так і на території прикордонної зони. Співробітниками органів прикордонної служби проводяться заходи щодо контролю в'їзду, входу та перебування у прикордонній зоні осіб і транспортних засобів", - розповів представник Державного прикордонного комітету Антон Бичковський.

Також повідомляється, що транспортні засоби, які перетинають кордон, проходять огляд. Також посилені заходи безпеки щодо перевірки документів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на сьогоднішній день в Україні працює 227 пунктів пропуску та пунктів контролю на кордоні.