ua en ru

БПП пропонує Кабміну створити Міністерство у справах ветеранів

БПП пропонує Кабміну створити Міністерство у справах ветеранів Фото: Артур Герасимов (УНІАН)

Міністерство значно підвищить якість турботи про долю ветеранів в нашій країні

Фракція партії "Блок Петра Порошенко" пропонує Кабінету Міністрів створити Міністерство у справах ветеранів. Про це сьогодні на погоджувальній раді голів комітетів і керівників фракцій Верховної Ради заявив голова фракції "Блок Петра Порошенко" Артур Герасимов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Фракція партії "Блок Петра Порошенко" звертається до уряду з вимогою якнайшвидше заснувати Міністерство у справах ветеранів, у якому повинні працювати ветерани, яке має очолювати ветеран і яке значно підвищить якість турботи про долю ветеранів в нашій країні", - заявив Герасимов.

За словами Герасимова, найближчим часом парламент також повинен доопрацювати і прийняти законопроекти, які запустять сучасну систему охорони здоров'я в Україні з особливою увагою до сільській медицині.

Також він заявив, що фракція звертається до уряду щодо подальшого підвищення мінімальної заробітної плати до рівня 4 тис. гривень.

Нагадаємо, раніше голова парламенту Андрій Парубій заявив, що ключові реформи повинні бути внесені в сесійний зал Верховної Ради України протягом двох наступних тижнів.

Так, за словами Парубія, серед пріоритетів парламенту - медична, пенсійна, судова та освітня реформи, а також реформа парламенту. Він додав, що порядок прийняття реформ повинен бути визначений в результаті обговорень, однак всі вони повинні бути внесені до сесійної зали протягом двох наступних тижнів.