ua en ru

На базу "Торнадо" прибула комісія МВС

На базу "Торнадо" прибула комісія МВС Фото: шеврон роти "Торнадо"

Комісія хоче врегулювати конфлікт з ротою в найкоротші терміни

На базу роти "Торнадо" в Сєвєродонецьку вночі 19 червня прибула комісія Міністерства внутрішніх справ України (МВС) для врегулювання конфліктної ситуації з ротою. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Луганській області.

Як повідомляється, до складу комісії входять два заступники міністра внутрішніх справ і керівники департаментів внутрішньої і громадської безпеки та кадрового забезпечення. "Мета одна - в найкоротші терміни врегулювати конфлікт і розслідувати фактори, які його спричинили", - сказано в повідомленні.

"Представники комісії звернулися до бійцям "Торнадо" із закликом не ставати на злочинний шлях, а залишатися гідним прикладом для молоді і гордістю для своїх рідних і близьких. Ці заклики також поширені в соціальних мережах, щоб кожен працівник підрозділу з ними ознайомився і прийняв для себе особисте рішення", - повідомили в ГУ МВС.

Зараз з підрозділом ведуться переговори.

"Особовий склад "Торнадо" повинен сам визначитися для себе. Кожному, хто бачить себе в лавах органів внутрішніх справ, і не заплямував себе негідними вчинками, буде запропоновано подальше проходження служби в інших підрозділах", - підкреслили у відомстві.

Нагадаємо, раніше військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що база роти "Торнадо" в Луганській області заміновано.