ua en ru

Ліга Чемпіонів: "Байєр" принизив в Леверкузені "Шахтар"

Леверкузенський "Байєр" на своєму полі впевнено обіграв донецький "Шахтар", відвантаживши у ворота П'ятова чотири голи.

Леверкузенський "Байєр" на своєму полі впевнено обіграв донецький "Шахтар", відвантаживши у ворота П'ятова чотири голи.

Байєр - Шахтар 4:0
Голи:
Штефан Кісслінг, 22, 72, Симон Рольфес, 50, Сідні Сем, 57
Байєр: Лено, Дж. Донаті, Спахіч (Вольшайн, 56), Топрак, Беніш, Рольфес, Кан, Р. Кастро, Сем, Кісслінг (Дердьйок, 77), Сон Хен Мін (Хегелер, 72)
Шахтар: П'ятов, Срна, Ракицький, Кучер, Шевчук, Фернандо (Ілсіньо, 61), Хюбшман, Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Тайсон (Бернард, 46), Луїс Адріано (Феррейра, 78)

"Гоняки" непогано почали матч, відповідаючи атакою на атаку німецького клубу. І навіть, створили перший більш-менш небезпечний момент - Ракицький пробивав зі штрафного, але трохи не влучив по воротах. Натомість, влучив по воротах Кісслінг, який головою переправив м'яч за спину П'ятова, який провів просто бездарний матч. Ближче до кінця тайму, "гірникам" вдалося налагодити контроль м'яча і навіть у Тейшейри був шанс зрівняти рахунок, але м'яч після удару бразильця зачепив сітку із зовнішнього боку.

А на початку другого тайму Срна зробив справи "Шахтаря" ще гіршими. У боротьбі з Кисслингом у власній штрафній, він штовхнув нападника ліктем. Рольфес точно реалізував вирок. А через кілька хвилин Сем перетворив впевнену перемогу у розгром, реалізувавши вихід один на один з Пятовим. Міг надати радості українським уболівальникам Бернанрд, але гравець збірної Бразилії не дотягнувся до м'яча після прострілу Адріано. "Не забиваєш ти - забивають тобі". Точніше, четвертий гол "гірники" привезли самі собі. А ще точніше, це зробив П'ятов, випустивши м'яч, після того, як вже накрив простріл з правого флангу. Кісслінг від такого подарунка не відмовився і зробив дубль.

Будемо щиро сподіватися, що сьогоднішній розгром - "холодний душ", який змусить гравців "Шахтаря" більш відповідально грати у важливих матчах. Ну або витрачати менше сил у матчах перед Лігою Чемпіонів.