ua en ru

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів

У Леверкузені "Байєр" нічого не зміг зробити у матчі 1/8 Ліги Чемпіонів проти ПСЖ. Парижани забили чотири "сухих" голи у ворота Лено.

У Леверкузені "Байєр" нічого не зміг зробити у матчі 1/8 Ліги Чемпіонів проти ПСЖ. Парижани забили чотири "сухих" голи у ворота Лено.

18 лютого, 21:45
Леверкузен, "Бай-Арена"
Байєр - ПСЖ, 0:4
Гол:
Матьюді, 3, Ібрагімович, 39 (з пенальті), 42, Кабай, 88
Байєр: Лено, Спахіч, Гуардадо, Топрак, Рольфес, Бенденр, Хільберт, Сем, Кастро, Мін, Кісслінг
ПСЖ: Сірігу, Сілва, Алекс, Максвелл, ван дер Віл, Мотта, Матьюді, Вератті, Лукас, Ібрагімович, Лавессі

Звучить фінальний свисток

90+2 хв. Міг Кабай зробити дубль, але з його ударом впорався голкіпер.

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів88 хв. Але все таки, парижани забили четвертий гол! Кабай дуже точним і м'яким ударом з лінії штрафного майданчика відправив м'яч прямо в праву дев'ятку.

86 хв. Пасторе повинен був забивати четвертий гол, коли замикав простріл з флангу, але Лено зумів вчасно накрити аргентинця.

85 хв. Грається з суперником ПСЖ. Тупо, тримає у себе матч і чекає, коли німці зможуть відібрати його. У Байєра це дуже погано виходить.

81 хв. Такий зараз тренер Байєра Семі Хююпя. Думає, мабуть, про матчі Бундесліги. Про сьогоднішній поєдинок думати вже давно нічого.

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів

77 хв. Райндольдс бив головою після подачі від краю штрафного - Сірігу накрив м'яч.

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів76 хв. Пасторе з'явився в грі. Пішов відпочивати Лавессі.

75 хв. Довго катали м'яч гості. Першим не витримав Лукас Моура і пробив з лінії штрафного - Лено з цим ударом впорався.

71 хв. Парижани просто знущально тримають м'яч на половині поля Байєра. У дотик, з технікою, то вони підходять до штрафної суперника, то відходять назад до центру поля.

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів67 хв. Замість Матьюді вийшов Кабай.

66 хв. Забиває ПСЖ четвертий гол, але суддя гол відмінив. Дивно. Матьюді отримав м'яч на вході в штрафну, обіграв захисника і пробив - м'яч від спини захисника залетів у ворота. Але рефері побачили в цьому епізоді офсайд. Чи це просто жалість.

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів62 хв. Замість Сема виходить Вольшайд

А суддя - наш старий знайомий. Угорець Віктор Кашаї

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів59 хв. А Спахич награв на другий гірчичник

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів58 хв. Кастро отримав жовту картку за розмови.

56 хв. Дуже впевнено виглядає ПСЖ. Абсолютно спокійно парижани тримають м'яч і нікуди не поспішають. А куди їм поспішати?

52 хв. Сем отримав м'яч на лінії штрафного по центру воріт, але його удар заблокував Матьюді.

50 хв. Активніше почав другий тайм Байєр. Зробили кілька подач в штрафну, які нічим не закінчилися.

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів46 хв. Перша заміна - Мін пішов, Барндт на полі.

Слідкуємо за другим таймом

Звучить свисток на перерву.

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів42 хв. Яка краса! Златан Ібрагімович забив ще один шедевральний м'яч! З лінії штрафного швед вколотив м'яч під саму перекладину гарматним ударом!

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів39 хв. І Златан Ібрагімович точним ударом низом відправив м'яч у лівий нижній кут!

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів38 хв. Спахич в своїй штрафній поклав на газон Лавессі. Це пенальті!

36 хв. Спахич непогано пробив здалеку, але м'яч полетів прямо в руки Сірігу.

33 хв. М'яч практично не тримається в центрі поля. ПСЖ віддав ігровий снаряд господарям, ті намагаються пройти оборону парижан, що у ниж виходить досить слабо.

29 хв. Хільберт пройшов опонента на правому фланзі і віддав пас у штрафну, звідки Кісслінг повинен був бити краще по м'ячу.

27 хв. Заспокоїлася гра. ПСЖ на класі тримає м'яч, а Байєр намагається щось придумати.

23 хв. ПСЖ трохи піддавило господарів, але жодної передачі адресатів не знайшли.

19 хв. Штрафний виконували з правого флангу німці і Кісслінг бив головою - Сірігу вибив кулаком з під поперечини.

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів15 хв. Хільберт стукнув по ногах Ібрагімовича в центрі поля.

13 хв. Спробував Байєр трохи проявляти активність, але клас ПСЖ набагато перевищує німців.

9 хв. Був непоганий шанс у Ібрагімовича поховати Байєр, але Златан погано пробив з дуже небезпечного штрафного.

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів5 хв. І тут же Матьюді грубо порушив правила

Байєр - ПСЖ: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів3 хв. А ось і гол!!! Блес Матьюді відібрав м'яч у Рольфеса, обігрався з партнером в стінку, увійшов у штрафну і пробив Лено!

Пролунав стартовий свисток

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу "Байєр" - ПСЖ.

"Байєр" більше десяти років не може дістатися до чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Цього разу леверкузенці посперечаються за путівку в 1/4 фіналу з "Парі Сен-Жермен". В останній раз "аспіринові" грали в чвертьфіналі в 2002 році. В тій кампанії вони дісталися до фіналу, де поступилися мадридському "Реалу". На шляху "Байєра" стоїть дуже серйозний опонент в особі "ПСЖ", який упевнено зайняв перше місце в групі С, забивши у шести матчах 16 м'ячів. Ну а команда Самі Хююпя фінішувала другою в квартеті А слідом за "Манчестер Юнайтед".

В останній раз "Байєр" грав у плей-офф найпрестижнішого єврокубка у сезоні 2011/12, коли двічі поступився в 1/8 фіналу "Барселоні" - 1:3 вдома і 1:7 на виїзді. У минулому розіграші Ліги чемпіонів "ПСЖ" вийшов в 1/4 фіналу вперше з сезону 1994/95, здолавши "Валенсію" з загальним рахунком 3:2. Парижани виграли перший матч в Іспанії з результатом 2:1.

Останній матч у Німеччині "ПСЖ" провів у сезоні 2010/11 - в рамках групового етапу Ліги Європи УЄФА столичний клуб розійшовся миром з дортмундською "Боруссією" - 1:1. З тієї команди за "ПСЖ" досі виступають лише Зумана Камара та Крістоф Жалле. На 87-й хвилині рахунок зрівняв Клеман Шантом, врятувавший гостей від поразки. Капітаном "ПСЖ" тоді був Клод Макелеле, що нині входить до тренерського штабу клубу.