ua en ru

Байден пообіцяв підтримку новому уряду України з боку США

Байден пообіцяв підтримку новому уряду України з боку США Джерело фото:EPA
Віце-президент США Джо Байден пообіцяв підтримку новому уряду України з боку США.

Віце-президент США Джо Байден пообіцяв підтримку новому уряду України з боку США. Про це йдеться в заяві Байдена, опублікованій на сайті посольства США в Україні.

"Я вітаю сьогоднішнє повідомлення про формування нового уряду України. Український народ продемонстрував свій чіткий вибір на користь демократії, політичних та економічних реформ і самовизначення в ході голосування на парламентських виборах 26 жовтня. Сьогоднішня заява про формування нового уряду закладає основу для важкого, але необхідного процесу впровадження реформ і досягнення конкретних результатів. Сполучені Штати будуть підтримувати новий уряд для стабілізації економіки, зміцнення демократичних інститутів та боротьби з корупцією", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, вчора народні депутати підтримали проект постанови № 1008 прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка про призначення на посади міністрів у Кабінет міністрів України кандидатур, запропонованих коаліцією депутатських фракцій. За відповідне рішення проголосували 288 нардепів.