ua en ru

Байден та Штайнмаєр приїдуть в Україну для налагодження співробітництва з новою Радою та коаліцією, - Семерак

Байден та Штайнмаєр приїдуть в Україну для налагодження співробітництва з новою Радою та коаліцією, - Семерак
Віце-президент США Джо Байден та міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр відвідають Україну, щоб налагодити співробітництво з новообраною Верховною Радою та новою коаліцією.

Віце-президент США Джо Байден та міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр відвідають Україну, щоб налагодити співробітництво з новообраною Верховною Радою та новою коаліцією. Про це заявив міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак в ефірі "5 каналу".

"Джо Байден приїжджає найближчим часом і Штайнмаєр теж приїжджає найближчим часом. Мені здається, що основними месседжами їхніх візитів є робота з новим парламентом, з Президентом в умовах обрання нового парламенту та нової коаліції. Помінялася ситуація і в українській внутрішній політиці, і ми повинні домовитися, як ми швидко повинні працювати, і які пріоритети є з нашої сторони та з їхньої сторони. Я вважаю, що це дуже правильний сигналі - він теж підтверджує, що Україна не залишена на самоті з російської агресією", - заявив Семерак.

Нагадаємо, віце-президент США Джо Байден відвідає Україну 21 листопада 2014 р.