ua en ru

Баварія - Челсі: Я вражений тим, як грає "Юве", - Гвардіола

Баварія - Челсі: Я вражений тим, як грає "Юве", - Гвардіола Фото: Хосеп Гвардіола

Каталонець чекає міцного опору

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола вважає, що його підопічним буде складно у грі проти "Ювентуса". Про це повідомляє сайт УЄФА.

"Треба прийняти результат першого матчу як належне. Я б волів рахунок 5:0, але ситуація така, яка вона є. "Ювентус" залишається" "Ювентусом", це команда з особливим духом. "Юве", як і завжди, буде грізним суперником. Я знайомий з італійським менталітетом. Він допоміг їм виграти чимало трофеїв. Туринці вичікують підходящий момент, вміють оборонятися і забивати. Після першого матчу я став поважати "Ювентус" ще більше", - сказав Гвардіола.

"Юве" може відрядити в оборону десять чоловік, які ні на секунду не будуть втрачати концентрацію. Особисто мені такий футбол не дуже подобається, але я вражений тим, як вони це роблять. Завдяки наявності таких гравців, як Поль Погба, суперник у стані притримати м'яч і провести гостру атаку. "Ювентус" знає, як забивати. Щоб перемогти, нам треба показати свій найкращий футбол. З нетерпінням чекаємо цей своєрідний фінал", - додав тренер.

Нагадаємо, що онлайн-трансляція матчу "Баварія" - "Ювентус" розпочнеться на РБК-Україна в 21:15.