ua en ru

"Баварія" склала список кандидатів на посаду головного тренера

"Баварія" склала список кандидатів на посаду головного тренера Фото: Ніко Ковач (fcbayern.com)

У найближчих матчах командою керуватиме в.о. наставника

У мюнхенській "Баварії" склали список кандидатур на пост головного тренера команди після відставки Ніко Ковача. Про це інформує The Guardian.

У шорт-листі потенційних наставників входять головний тренер "Аякса" Ерік тен Хаг, глава спортивного відділу компанії Red Bull Ральф Рангнік, а також Массіміліано Аллегрі і Арсен Венгер (обидва зараз знаходяться без роботи).

У Ранґніка великий досвід роботи в чемпіонаті Німеччини відразу з декількома командами, причому в "РБ Лейпциг" він також працював спортивним директором. Тен Хаг вже дистанціювався від роботи в "Баварії" заявивши, що не покине амстердамський клуб по ходу сезону.

Багаторічного тренера "Арсеналу" Арсена Венгера розглядають як тимчасового кандидата, якого можуть запросити до кінця поточного сезону. Щодо кандидатури колишнього тренера "Мілана" і "Ювентуса" Аллегрі, то керівництво мюнхенського клубу бентежить незнання ним німецької мови.

Найближчих двох матчах "Баварією" буде керувати виконуючий обов'язки головного тренера Ханс-Дітер Флік. Якщо Флік добуде необхідні результати, то його можуть залишити на посаді до зимової паузи.

Нагадаємо, головний тренер "Манчестер Юнайтед" Уле-Гуннар Сульшер впевнений у своєму майбутньому на чолі команди. Попри невтішні результати він не має сумнів, що керівництво клубу достатньо довіряє йому.