ua en ru

"Баварія" погодила контракт з новим тренером

"Баварія" погодила контракт з новим тренером фото: Томас Тухель (wikimedia.orgAlexander Böhm)

Томас Тухель найближчим часом очолить мюнхенську "Баварію"

Колишній тренер дортмундської "Борусії" і "Майнца" Томас Тухель найближчим часом очолить мюнхенську "Баварію". Про це повідомляє Bild.

Як наголошується, Тухель очолював "Боруссію" в період з 2015 по 2017, прийшовши з "Майнца". Єдиним його титулом у команді став Кубок Німеччини, який дортмундський клуб виграв 27 травня 2017 року. У фіналі турніру "Боруссія" перемогли "Айнтрахт" з рахунком 2:1. Після цього матчу Тухель покинув команду.

Нагадаємо, раніше керівництво "Баварії" вирішило припинити співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті.

Разом з італійським фахівцем клуб покинули його помічники Давида Анчелотті, Джованні Маурі, Франческо Маурі і Міно Фулько. Контракт з 58-річним фахівцем був розірваний за незадовільних результатів. Напередодні "Баварія" на виїзді зазнала поразки від "Парі Сен-Жермен" у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів з рахунком 0:3. У минулому сезоні "Баварія" достроково, за три тури до закінчення чемпіонату Німеччини гарантувала собі золоті медалі, а в Лізі чемпіонів зупинилася на стадії 1/4 фіналу, програвши мадридському "Реалу" у двох матчах із загальним рахунком 3:6.