ua en ru

Баварія - Реал: прогноз букмекерів на матч

Баварія - Реал: прогноз букмекерів на матч Фото: "Баварія" - "Реал" Мадрид

Фахівці не вірять в перемогу команди Зідана

Онлайн-трансляція 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Баварія" - "Реал" Мадрид почнеться на РБК-Украина о 21:30, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". На думку букмекерів, у даному поєдинку перевага на боці німецького клубу.

12 квітня, 21:45
Мюнхен, стадіон Альянц Арена

Букмекерська контора 1xBet на перемогу німецької команди приймають ставки з коефіцієнтом 1,78. Успіх мадридців оцінюється 4,52, а нічийний результат - 4.38.

Контора Winline також вважає команду Карло Анчелотті фаворитом зустрічі. Так, на тріумф "Баварії" приймаються ставки з коефіцієнтом 1,74. Ймовірність нічийного результату - 4,12, а перемога Реала – 4,46.

Зазначимо, що між "Боруссією" і "Монако" було перенесено і відбудеться сьогодні о 19:45. Перед запланированым на вчора поєдинком Боруссії і Монако поряд з автобусом німецької команди пролунали три вибухи. Бартра виявився єдиним постраждалим. Він переніс операцію і здоров'ю футболіста вже нічого не загрожує.

Нагадаємо, на всіх матчах 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, які відбудуться у середу, 12 квітня, будуть посилені заходи безпеки.