ua en ru

"Баварія" зазнала найбільшої за 16 років поразки в групі ЛЧ

"Баварія" зазнала найбільшої за 16 років поразки в групі ЛЧ ФОто: ПСЖ - "Баварія" (twitter.com/FCBayern)

Мюнхенці в гостях крупно програли ПСЖ

Мюнхенська "Баварія" зазнала найбільшої поразки в груповому раунді Ліги чемпіонів за 16 років. Про це у Twitter повідомляє Gracenote Live, який збирає світову футбольну статистику, факти, цифри та унікальні явища.

Німецький клуб в матчі другого туру групового раунду Ліги чемпіонів сезону 2017/18 на виїзді програв французькому "Парі Сен-Жермен". Зустріч проходила на стадіоні "Парк де дебати" і завершилася з рахунком 3: 0. У складі парижан забитими голами відзначилися Дані Алвес (2 хвилина), Едінсон Кавані (31 хв.) І Неймар (63 хв.).

В останній раз мюнхенці так крупно програвали в групі Ліги чемпіонів аж 6 березня 2001 року. Тоді "Баварія" з аналогічним рахунком 0:3 програла іншому французькому клубу - "Ліону".

Зазначимо, що "Баварія" - діючий чемпіон Німеччини. При цьому поточний сезон команда Карло Анчелотті початку погано, двічі втративши очки в стартових шести турах Бундесліги.

Нагадаємо, нападаючий туринського "Ювентуса" Гонсало Ігуаїн не отримає покарання від УЄФА за непристойний жест, продемонстрований під час матчу першого туру групового етапу Ліги чемпіонів з каталонською "Барселоною" (0:3).