ua en ru

Баварія - Порту: Мені все одно, з ким грати далі, - Хосеп Гвардіола

Баварія - Порту: Мені все одно, з ким грати далі, - Хосеп Гвардіола Фото: Пеп Гвардіола

Іспанський тренер залишився задоволений своїми підопічними

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола після феєричної перемоги над "Порту" 6:1 в Лізі Чемпіонів заявив, що його команда може грати ще краще. Про це пише сайт УЄФА.

"Ми дуже раді тому, як сьогодні зіграли, особливо в світлі того, що в останні тижні голи давалися нам з великим трудом. Ми можемо грати ще краще! У другому таймі "Порту" перебудувався, і у нас з'явилися проблеми. До перерви ж у суперника просто не було шансів. Зате у другому таймі "Порту" став створювати небезпечні моменти. Справа в тому, що спати в Лізі чемпіонів ніколи не можна", - сказав Гвардіола.

"Навіть після матчу в Порту я відчував, що у нас все вийде. В твоїй голові завжди прокручується вдалий сценарій. Я намагаюся ретельно вивчати кожного суперника, і для мене не стало сюрпризом, як "Порту" зіграв у домашньому матчі. У них хороша команда, яка , звичайно ж, зіграла не на своєму рівні", - продовжив каталонець.

"Мені абсолютно все одно, з ким ми будемо грати у півфіналі. Ми постараємося показати максимум можливого незалежно від того, хто буде нашим суперником - "Реал", "Барса", "Атлетіко", "Ювентус" або "Монако", - додав тренер.

Нагадаємо, в іншому матчі вечора каталонська "Барселона" повторно обіграла ПСЖ і склала компанію "Баварії" у півфіналі Ліги Чемпіонів.