ua en ru

Баварія - Барселона: Надмірної впевненості тут не може бути, - Луїс Енріке

Баварія - Барселона: Надмірної впевненості тут не може бути, - Луїс Енріке Фото: Луїс Енріке

У Каталонії готові до протистояння з "Баварією"

Тренер "Барселони" Луїс Енріке перед матчем з "Баварією" у півфіналі Ліги Чемпіонів сподівається, що його команді вдасться забити на виїзді, повідомляє сайт УЄФА.

"Так, у грі на контратаках нам дійсно немає рівних. Якщо так сказав Пеп, то нам залишається тільки з цим погодитися. Звичайно, ми не хочемо божевільного сценарію. Хочемо встановити контроль над м'ячем і створювати небезпечні моменти, але те ж саме можна сказати і про "Баварію". Нам потрібно знайти правильний баланс між атакою і обороною. Якщо ми будемо тільки захищатися, то ніяк не зможемо забити", - сказав Енріке.

"Надмірної впевненості тут не може бути, оскільки потрібно з повагою ставитися до суперника. Дуже важливо, щоб наші хлопці були спокійні. Знаємо, як сильна "Баварія", і спробуємо не дати їй створити багато гольових моментів. Звичайно, на стороні мюнхенців буде підтримка вболівальників, так що ми спробуємо якомога частіше загрожувати їхнім воротам. Буде дуже добре, якщо вдасться відкрити рахунок. Однак у "Баварії" потужний напад, і в Барселоні у нас були проблеми. Загалом, головне - вийти у фінал. Дуже важлива мотивація. Безумовно, в першому матчі ми домоглися блискучого результату, але дуже важливо, щоб футболісти продовжували вірити в себе", - додав тренер.

"Природно, "Баварія" піде вперед великими силами, намагаючись створити якомога більше моментів. Передбачити наміри Пепа не так-то складно. З нетерпінням чекаю матчу, який точно вийде цікавим", - продовжив іспанець.

Нагадаємо, матч відбудеться 12 травня увечері, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.