ua en ru

Батальйон "Донбас" взяв під контроль адмінбудівлі у Володарському районі Донецької обл

Підрозділи добровольчого батальйону "Донбас" взяв під контроль адміністративні будівлі в Володарському районі Донецької області.

Підрозділи добровольчого батальйону "Донбас" взяв під контроль адміністративні будівлі в Володарському районі Донецької області. Про це у своєму Facebook написав командир батальйону Семен Семенченко.

"Підрозділ добровольчого батальйону "Донбас" взяв під охорону адміністративні будівлі, з приміщення районної ради знятий прапор ДНР, вивішений прапор України. Проведено нараду за участю голів районної ради, районної адміністрації, заступника начальника міліції, місцевих активістів. На відміну від деяких інших районів, українська влада в районі з радістю прийняла допомогу батальйону "Донбас", досягнута домовленість про забезпечення безпеки виборів. В районі залишено черговий підрозділ "Донбасу". У Маріуполі підрозділ батальйону "Донбас" приймає участь у проведенні спецоперацій в межах АТО. Західний Донбас під контролем української влади та батальйону "Донбас". Настав час Донецька", - написав Семенченко.