ua en ru

Барселона - Ювентус: анонс матчу

Барселона - Ювентус: анонс матчу Фото: "Барселона" - "Ювентус"

Готуємося до повторного поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Барселона - Ювентус. В рамках матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів каталонська "Барселона" на своєму полі приймає туринський "Ювентус". Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:30, а дивитися матч можна на телеканалі Футбол 2. Букмекери вважають фаворитом гри господарі поля.

19 квітня, 21:45
Барселона, Камп Ноу

Зустріч на "Камп Ноу" розсудить голландська бригада арбітрів на чолі з Бьорном Кейперсом. Асистенти рефері - Сандер ван Рукел, Ервін Зейнстра. Додаткові асистенти рефері - Пол ван Букел, Данні Маккелі. Четвертий арбітр - Маріо Дікс.

Орієнтовні склади:

"Барселона": тер Стеген; Маскерано, Піке, Юмтити; Ракітіч, Бускетс, Інієста, Серхі Роберто; Мессі, Луїс Суарес, Неймар.
Не зіграють: Рафінья (коліно), Алеш Відаль (голеностоп)
Під питанням: Арда Туран (пах), Маскерано (литковий м'яз), Матьє (не уточнюється)
"Висять" на картці: Неймар, Піке, Ракітіч, Суарес

"Ювентус": Буффон; Дані Алвес, Бонуччі, К'єлліні, Алекс Сандро; Пьяніч, Хедіра; Куадрадо, Дибала, Манджукіч; Ігуаїн.
Не зіграє: Пьяца (коліно)
Під питанням: Дибала (голеностоп)
"Висять" на картці: Куадрадо, Манджукіч, Хедіра

Головний тренер "Барселони" Луїс Енріке: "Ситуація нагадує протистояння з ПСЖ, проте є і невелика різниця - нам треба забивати не 4, а 3 м'ячі. Але, оскільки у "Юве" напевно будуть моменти, то ми налаштовуємося на 5 голів. Якщо ми заб'ємо перший м'яч швидко, то атмосфера на Камп Ноу допоможе нам забити другий, третій... Але все залежить від нас. Зараз нам нічого втрачати ".

Головний наставник "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі: "Нам дуже важливо зберігати спокій і при атаках, і в обороні. Результат тижневої давності не повинен нікого вводити в оману. У "Барселони" колосальний потенціал, тому проти неї треба зіграти насамперед розумно. Найкраще буде забути про рахунок першого матчу і грати в свою гру, прагнучи до перемоги".

У першому матчі чвертьфіналу ЛЧ "Ювентус" здобув у рідних стінах переконливу перемогу над "Барселоною" з рахунком 3:0.

Нагадаємо, зустріч "Реала" - "Баварії" в Мадриді завершилася з рахунком 4:2, завдяки якій мадридці пробилися в півфінал Ліги чемпіонів. В іншій парі "Атлетіко" і "Лестер" найсильнішими виявилися підопічні Дієго Сімоне. Жеребкування відбудеться 21 квітня у штаб-квартирі УЄФА в Ньоні.