ua en ru

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії Градус напруги в "Ель класіко" завжди високий

У несподівано рівному поєдинку "Барселона" змогла переграти мадридський "Реал" і збільшити відрив від мадридців.

22 березня, 22:00
Барселона "Камп Ноу"
Барселона - Реал, 2:1
Голи: Матье, 19, Суарес, 56 - Роналду, 31
Барселона:
Браво, Алвес, Піке, Матьє, Альба, Маскерано, Ракітіч, Іньєста, Мессі, Суарес, Неймар
Реал: Касільяс, Карвахаль, Пепе, Рамос, Марсело, Кроос, Модріч, Іско, Бейл, Роналду, Бензема

Кінець матчу!

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії90 хв. Модріча в матчі поміняв Сілва.

88 хв. Ще раз рятує свою команду Ікер! Тепер після удару Мессі!

87 хв. Альба вивалився на побачення з Касільясом, але пробиває прямо в руки воротаря.

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії85 хв. Неймар відправився відпочивати - в грі Рафінья.

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії80 хв. Хаві змінює Іньєсту, а у Реала замість Іско пояился Хесе.

78 хв. Бензема опинився в чужому штрафному майданчику з м'ячем і точно бив по воротах, але Бравого дістає м'яч!

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії73 хв. Варан виходить замість Пепе.

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії71 хв. Алвес ударом ліктя зупинив Карвахаля.

69 хв. Намагається Реал зламати оборону Барси. Дуже незвично бачити каталонців, які грають від оборони.

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії64 хв. Сьогодні явно не обійдеться без видалення. Іско зрубав на газон Неймара.

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії61 хв. Маскерано серйозним фолом спробував зупинити Роналду.

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії56 хв. ГОЛ! Пасом зі своєї половини поля м'яч долетів до ноги Суаресу, який зі штрафного відправив ігровий снаряд точно в кут!

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії52 хв. Модріч грубо зупинив прорив Мессі через центр.

49 хв. Бензема і Роналду обіграв у чужій штрафній і Карім бив з близької відстані, але Браво зумів зреагувати на удар француза.

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії48 хв. Карвахаль збиває на фланзі Неймара.

Другий тайм почався

Перерва

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії45 хв. Рамос грубо зніс Мессі на чужій половині поля.

43 хв. А зараз Бейлу завадила забити власна неточність після подачі кутового.

43 хв. Відмінний удар Роналду з лінії штрафного полетів на кутовий після зіткнення з руками Браво.

40 хв. Якась неймовірна комбінація після розіграшу кутового Бейл забив, але до цього Кріштіано Роналду заліз в офсайд.

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії37 хв. Роналду занадто завзято малював фол на собі від Альби, а Альба занадто завзято просив більшого покарання для Кріштіано. Суддя зазначив обох.

36 хв. Дуже непогано виглядає пресинг у виконанні Реала.

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії31 хв. ГОЛ! Роналду після пасу п'ятою від Бензема одним дотиком забиває м'яч у кут воріт!

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії28 хв. Суарес мстить Пепе, за що також отримує картку.

26 хв. Марсело непогано бив після зміщення з флангу, але влучив м'ячем у захисника.

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії22 хв. Пепе валить Суареса біля своєї штрафної.

Барселона - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії19 хв. Ось так відповідає Барса! Неймар відмінно навісив у штрафну Реала з штрафного і Матьє головою відкриває рахунок у матчі!

16 хв. У Реала якась неймовірна точність дальніх пасів. Багато чудових перекладів з флангу на фланг, але до моментів справа не доводиться.

12 хв. Ай-ай-ай! Бензема отримав м'яч в штрафній і закинув на Роналду, який з гострого кута пробив у поперечину!

10 хв. Поки що швидкість ходіння м'яча у гравців Барси така, що захисники Реал встигають накривати їх. Тим не менш, тиск каталонців безумовне.

6 хв. Реал в основному ходить вперед через фланги. Але поки що у Роналду і Бейла нічого путнього не виходить.

2 хв. Барса на правах господарів більше володіє м'ячем. Ударів поки ніхто не завдавав.

Розпочався матч

Після останніх невдалих ігор "Реал" поступився місце на вершині турнірної таблиці каталонцям. "Барса" випереджає свого одвічного суперника на одне очко і цілком може збільшити цей відрив. Для цього потрібно буде перемагати у класико.

І всі передумови для впевненої перемоги каталонців у цьому матчі є. Тріо Неймар-Мессі-Суарес продовжує феєрити в атаці. Трохи відстає в ігровому класі півзахист і захист "Барси", але чудова атака у чому затьмарює проблеми на своїй половині поля.

"Реал" видав серію невдалих матчів. Особливо в Лізі Чемпіонів, де "вершкові" дозволили молодим німцям з "Шальке" забити у свої ворота аж чотири голи. Кріштіано Роналду втратив у грі свій колишній блиск, але у воротах "Шальке" зумів двічі розписатися. Тим більше, повертається лідер оборони Серхіо Рамос, без якого захист "Реала" виглядала відверто розгубленою.

Захисник "Барселони" Жерар Піке:

"Реал" - відмінна команда з відмінними гравцями, і це робить майбутній матч ще більш особливим. До цій грі потрібно починати готуватися заздалегідь, але такі матчі завжди чекаєш з нетерпінням. Зараз "Реал" переживає не найкращий період у сезоні. Але в класико поточна форма відходить на другий план, шанси на перемогу - 50 на 50. У "Реала" є Роналду і Бейл - два потужних, дуже швидкі футболісти, які дуже небезпечні один в один і вміють забивати. Перемога в класіко буде серйозним кроком вперед. Попереду ще 10 матчів, нас чекає щільна боротьба".

Нападник "Реала" Карім Бензема:

"Всі гравці горять бажанням зіграти в цьому матчі. Наше завдання полягає в тому, щоб виграти, і тільки разом, усією командою, у нас це може вийти. Повернення Модріча - відмінна новина. Він дуже якісний гравець, який здатний здорово діяти в центрі поля і віддати останній пас. Поява Серхіо Рамоса допоможе нашій обороні, але ми атакуємо і захищаємося всією командою, не тільки захисники відповідають за оборону. Я забив у грі першого кола, чому не зробити те ж саме в ці вихідні?".