ua en ru

Барселона - Реал: Ми хочемо провести свій найкращий матч, - Карло Анчелотті

Барселона - Реал: Ми хочемо провести свій найкращий матч, - Карло Анчелотті

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті визнає, що каталонці знаходяться в кращій формі, ніж мадридський клуб, повідомляє сайт "Реала".

"Барселона" зараз у кращій формі, ніж ми, але матч буде складним для обох команд. Ми підходимо до матчу з каталонцями дуже впевненими в собі, тому що це шанс для нас повернутися на вершину. У кожної команди є свій ігровий стиль, і кожна команда намагатиметься нав'язати супернику свій футбол. Наша мета - грати у свій футбол і провести найкращий матч за всіма параметрами - як в обороні, так і в атаці", - сказав Анчелотті.

"Мессі, як і вся "Барселона", на хорошому ходу. З моменту першого матчу між "Реалом" і "Барселоною" позиції Мессі і Неймара змінилися. Тепер вони діють більш вільно, але клас і навички залишилися при них. У команді все спокійно, ми хочемо провести свій найкращий матч. Ми дуже добре підготували стратегію для цієї зустрічі і постараємося зробити на полі все, що потрібно для перемоги", - продовжив італієць.

"Повернення Рамоса і Модріча нам дуже допоможе. Команда покращила фізичні кондиції, але завтра ми повинні виграти завдяки психології, а не фізики. Ми не налаштовуємося на нічию, я ніколи не робив цього за свою кар'єру", - додав наставник "Реала".

Нагадаємо, матч відбудеться 22 березня ввечері, а РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.