ua en ru

"Барселона" дозволила Неймару обговорити можливий перехід в ПСЖ

"Барселона" дозволила Неймару обговорити можливий перехід в ПСЖ Фото: Неймар (fcbarcelona.com)

Бразилець сказав своїм одноклубникам, що він хоче покинути клуб

Каталонська "Барселона" дозволила бразильському нападнику Неймару обговорити можливий перехід у французький "Парі Сен-Жермен". Про це повідомляє BBC.

Бразилець прибув на тренувальну базу, але пробув на ній не більше години, пише Sport.es. Футболіст повідомив своїм одноклубникам про те, що він хоче покинути іспанський клуб і перейти в ПСЖ. Футболісти "Барселони" спробували умовити зоряного гравця змінити рішення, але їх слова не справили успіху.

Офіційний Twitter каталонців повідомляє, що 25-річний футболіст пропускає сьогоднішнє тренування з дозволу головного тренера команди Ернесто Вальверде. За інформацією ЗМІ, для того, щоб "розібратися в своєму майбутньому".

Чутки про можливий перехід бразильця в ПСЖ тягнуться з початку позаминулого тижня. Повідомлялося, що Неймар стане гравцем паризького клубу на початку серпня.

Щоб отримати бразильця, парижани готові заплатити відступні в 222 млн євро або заплатять Неймара 300 млн євро, щоб він викупив свій контракт, а клуб сам уникнув проблем з фейр-плей.

Нагадаємо, каталонська "Барселона" закликає європейські топ-клуби об'єднатися в коаліцію проти "Парі Сен-Жермен" (ПСЖ), який, як вважають іспанці, є прямою загрозою для нинішніх правил у футболі.