ua en ru

"Барселона" оголосила про бажання Неймара покинути клуб

"Барселона" оголосила про бажання Неймара покинути клуб Фото: Неймар (instagram.com/neymarjr)

Каталонці опублікували офіційну заяву щодо бразильця

Нападник "Барселони" Неймар заявив про бажання покинути каталонський клуб цього літа. Про це повідомляється на офіційному сайті "синьо-гранатових".

"У зв'язку з ситуацією, що склалася, клуб повідомляє, що контракт може бути розірваний, після виплати компенсації в розмірі 222 млн євро, прописаних у договорі. Поки Неймар залишається гравцем" Барселони ", але з тимчасовим дозволом не брати участь в тренуваннях", - йдеться в заяві.

У послугах 25-річного футболіста зацікавлений французький "Парі Сен-Жермен", керівництво якого готове заплатити необхідну суму.

Зазначимо, що в цей же час агент футболіста Вагнер Рібейро розмістив в Twitter фотографію Ейфелевої вежі в Парижі.

Чутки про можливий перехід бразильця в ПСЖ тягнуться з початку позаминулого тижня. Повідомлялося, що Неймар стане гравцем паризького клубу на початку серпня.

Щоб отримати бразильця, парижани готові заплатити відступні в 222 млн євро або заплатять Неймара 300 млн євро, щоб він викупив свій контракт, а клуб сам уникнув проблем з фейр-плей.

Нагадаємо, раніше каталонська "Барселона" дозволила бразильському нападнику Неймару обговорити можливий перехід у французький "Парі Сен-Жермен".