ua en ru

Барселона - Манчестер Сіті: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Барселона - Манчестер Сіті: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів "Барселона" і "Сіті" продовжать протистояння

Завдяки голу Ракітича "Барселона" повторно обіграла "Сіті" з Манчестера.

18 березня, 21:45
Барселона "Камп Ноу"
Барселона - Манчестер Сіті, 1:0
Гол:
Ракітіч, 31
Барселона:
тер Штеген, Дані Алвес, Піке, Матьє, Альба, Ракітіч, Маскерано, Іньєста, Мессі, Суарес, Неймар
Манчестер Сіті: Харт, Санья, Компані, Демікеліс, Коларов, Фернандіньо, Туре, Мілнер, Сілва, Насрі, Агуеро

Кінець матчу

Барселона - Манчестер Сіті: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів90+1 хв. Замість Алвеса на поле виходить Адріано.

89 хв. Ну як так?! Мессі вивів Неймара на Харта, той зблизився з воротарем і віддав назад в центр на Лео, але Харт дивом не дав аргентинцеві забити!

86 хв. Суарес з офсайду і близької відстані влучив м'ячем у поперечину!

Барселона - Манчестер Сіті: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів84 хв. Рафінья виходить замість Ракітіча.

Барселона - Манчестер Сіті: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів82 хв. Демікеліс валить Суареса.

Барселона - Манчестер Сіті: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів80 хв. Алвес рукою поклав на газон суперника.

78 хв. Але ТЕР ШТЕГЕН тягне удар Агуеро!

77 хв. Піке валить в своїй штрафній Агуеро!

76 хв. Настала черга Неймара не забивати з виходу один на один з Хартом!

Барселона - Манчестер Сіті: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів72 хв. Замість Турі на полі Уілфред.

71 хв. Забиває Альба, добиваючи м'яч у ворота, але робить це з офсайду.

69 хв. У Сіті почалося вийдуть щось в атаці. А це може гру просто підірвати.

64 хв. Ого-го! Спочатку Навас прорвався через правий фланг до воріт і віддав пас назад під удар, але Турі пробив в гущу гравців. А добити Сіті гравці не змогли. А у відповідь Неймар розігнав контратаку, в кінці якої Мессі вийшов на Харта, обіграв його, але пробити точно не зміг!

63 хв. Суарес міг знову забити, але він після пасу Мессі промазав.

59 хв. Ось хочеться Сіті забити, але швидкість думки гравців Барселони на порядок вище. Залишається чекати помилок, а вони трапляються вкрай рідко.

54 хв. Барса зменшила тиск. Сіті намагається цим скористатися і трохи атакувати.

49 хв. Мессі видав ще один чудовий пас,в цей раз, на Альбу, але Хорді пробив прямо в голкіпера.

Барселона - Манчестер Сіті: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів46 хв. Замість Насрі з'явився Навас.

Другий тайм починається

Перерва

44 хв. Суарес! Неймар вивів Луїса на побачення з голкіпером, той пробив, але влучив м'ячем у штангу!

41 хв. Мессі (після гри рукою) віддав на Неймара, який спробував віддати пас, але влучив у захисника.

Барселона - Манчестер Сіті: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів36 хв. Насрі відзначився грубим фолом.

Барселона - Манчестер Сіті: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів31 хв. Просто феноменальний пас видав Мессі знайшов у гтрафной самотнього Ракітіча, який спокійно перекинув Харта!

Барселона - Манчестер Сіті: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів27 хв. Сілва на лінії штрафного скосив Мессі.

25 хв. Заспокоїлася гра. Барса монотонно насідає на ворота Сіті, але без швидкості, через що захист гостей справляється.

Барселона - Манчестер Сіті: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів20 хв. А зараз вже Коларов прийняв на стегно Мессі

Барселона - Манчестер Сіті: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів15 хв. Фернандіньо звалив на газон Неймара.

11 хв. Зараз дуже помітно, що бажання у Сіті набагато більше. Але швидкості атак Барси для захисту англійців недосяжні. Як тільки каталонці закручують свої мережива, як оборона гостей починає "тріщати".

6 хв. Ох! Компані втратив м'яч на лінії свого карного, той відскочив до Неймару, але той пробив у штангу!

3 хв. Поки команди не провели жодної виразної атаки. Але Сіті більше з м'ячем проводить часу.

Почався матч

У другому сезоні поспіль "Сіті" поступився "Барселоні" на своєму полі у першому матчі 1/8 фіналу - 24 лютого каталонці виграли з рахунком 2:1. З ареною "Камп Ноу" відмінно знайомі Яя Туре, який перейшов в "Манчестер Сіті" в 2010 році з "Барселони", і спортивний директор британців Чікі Бегірістайн, який багато років захищав кольори каталонців в бутність гравцем.

"Манчестер Сіті" лише вдруге зіграє в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, тоді як для "Барси" це 11-й поспіль вихід в плей-офф. Причому лише двічі за цей період каталонці не зуміли пройти далі, обидва рази поступившись англійським клубам ("Челсі" у 2005-му і "Ліверпулю" в 2007-м).

"Барселона" вибила "Манчестер Сіті" у 1/8 фіналу минулого розіграшу, перемігши 2:0 в Манчестері і 2:1 на "Камп Ноу". Ліонель Мессі і Даніел Алвес відзначилися в обох матчах. Єдиний гол "Сіті" забив Венсан Компані. Обидва поєдинки манкуніанці догравали у меншості: у першому був видалений Мартін Демікеліс, у другому - Пабло Сабалета.

Головний тренер "Барселони" Луїс Енріке:

"Не думаю, що торішня зустріч має хоч якесь значення, адже в обох командах змінилися гравці. Не можна вийти в наступний раунд, зігравши на рівні лише одну з двох зустрічей. Треба проявити себе завтра, і там вже подивимося, чи вийде у нас знову перемогти "Сіті". Не думаю, що гравці "Манчестер Сіті" фізично втомилися. Упевнений, вони будуть битися за вихід в наступний раунд. Не сумніваюся в цьому. Ми не вважаємо справу зробленою і ставимося до цього матчу з граничною увагою".

Головний тренер "Манчестер Сіті" Мануель Пеллегріні:

"Ми повинні зіграти так, як у другому таймі першого матчу. У першій половині "Барселона" контролювала гру, але потім у нас були шанси. Нам треба зіграти в повних складах, тоді ми зможемо показати той же рівень, що у другому таймі манчестерської зустрічі".