ua en ru

Барселона - Манчестер Сіті: Англійці будуть битися за вихід до чвертьфіналу, - Луїс Енріке

Барселона - Манчестер Сіті: Англійці будуть битися за вихід до чвертьфіналу, - Луїс Енріке Тренер "Барси" налаштований рішуче

Гавный тренер "Барселони" Луїс Енріке вважає, що перемога в першому матчі над "Ман. Сіті" ще не означає прохід далі, пише сайт УЄФА.

"Зараз всі наші думки зайняті тільки матчем з "Сіті", а не майбутнім "ель класіко". Обережна гра пов'язана з небезпекою. Наша мета - перемогти і зіграти краще за суперника. На кону путівка в наступний раунд. Заради таких матчів граєш на протязі всього сезону. Саме тому медіацентр сьогодні так повен", - сказав Енріке.

"Не думаю, що торішня зустріч має хоч якесь значення, адже в обох командах змінилися гравці. Не можна вийти в наступний раунд, зігравши на рівні лише одну з двох зустрічей. Треба проявити себе завтра, і там вже подивимося, чи вийде у нас знову перемогти "Сіті", - продовжив наставник каталонців.

"Не думаю, що гравці "Манчестер Сіті" фізично втомилися. Упевнений, вони будуть битися за вихід в наступний раунд. Не сумніваюся в цьому. Ми не вважаємо справу зробленою і ставимося до цього матчу з граничною увагою", - додав тренер "Барси".

Нагадаємо, гра "Барселона" - "Манчестер Сіті" відбудеться ввечері 18 березня, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.